דרוש מידע כמה זמן החזיק לכם המקרנצ'יק?

• הוסף לסימניות
כמה זמן ועם כמה תיקונים?

• הוסף לסימניות
כמה זמן ועם כמה תיקונים?

בינתיים יש לנו שנתיים (לא משתמשים הרבה)
אחרי 3 חושים תיקון ראשון ב-90 ש"ח, אחרי מספר שבועות הכאבל הלך- עוד 10 ש"ח.
עכשיו עובד, אבל מרצד באחת הפינות של הפנס.

הבנתי שהיה איזה פס ייצור דפוק כנראה כשאנחנו קנינו, והיו הרבה תיקונים.

• הוסף לסימניות
מעצבן!!
בקושי שלוש שנים כבר תוקן כמה פעמים, הכבל, אחד הפנסים, חוטים.
מכשיר כ"כ יקר ובקושי שווה את זה. כרגע צריך תיקון מתלבטים אם להשקיע שוב.

• הוסף לסימניות

למה התיקון הראשון לא נכנס באחריות?

• הוסף לסימניות
8 שנים אפס תיקונים (אל תעשו עין הרע:))
זה בא לשימוש לפי תקופות. אנחנו מלווים אותו מידי פעם לשכנים, ואנחנו לא שומרים עליו באופן קיצוני.
כך שזה כנראה אכן סוג של יצור. כי מבחינתי הוא ברזל.

• הוסף לסימניות
אם מישהו יבדוק פעם
אז מעדכנת שלנו החזיק חודשיים עד שפנס אחד בצד התחיל להבהב
תיקון עולה 100 ש"ח

• הוסף לסימניות

שמעתי על בעיית הפס יצור הזה.
גם של אחותי נדפק והתקלקל ממש מהר
למה הם לא מוכנים להודות בזה ולפצות???
עוגמת נפש.
לשלם יקר ולא לקבל תמורה

• הוסף לסימניות
אצלנו ממש בהתחלה התחיל להבהב בפינה וזה נהיה סיוט אין לי ראש לזה אבל זה ממש מבאס ... זה לא קיבל שום מכה ואני היחידה שנוגעת בו ופתאום זה התחיל להבהב בלי שום הסבר...
ואני שומרת על זה יותר ממה שאני שומרת על הרכב שלי... ( האמת שהרכב שלי שווה כמעט כמו המקרנציק..)

• הוסף לסימניות
אצלנו ממש בהתחלה התחיל להבהב בפינה וזה נהיה סיוט אין לי ראש לזה אבל זה ממש מבאס ... זה לא קיבל שום מכה ואני היחידה שנוגעת בו ופתאום זה התחיל להבהב בלי שום הסבר...
ואני שומרת על זה יותר ממה שאני שומרת על הרכב שלי... ( האמת שהרכב שלי שווה כמעט כמו המקרנציק..)
זה מה שקרה לנו אחרי חודשיים שימוש
אם מישהו יבדוק פעם
אז מעדכנת שלנו החזיק חודשיים עד שפנס אחד בצד התחיל להבהב
תיקון עולה 100 ש"ח

• הוסף לסימניות
שלנו מתיקון לתיקון, לא יודעת לחשב כמה החזיק, כי רב הזמן מחכה לתיקון/ שיחזירו אותו מתיקון.
יש מעבדה רק בבני ברק אז גם השינוע מורכב.
כך גם אצל חברות ומשפחה שלי.
מוצר זבל, עצוב שמנצלים את הצורך שלנו לתכנים כשרים ומוכרים מכשירים סיניים במחירי עתק.
אני סיימתי איתו - לא מתקנת יותר.

• הוסף לסימניות
8 שנים אפס תיקונים (אל תעשו עין הרע:))
זה בא לשימוש לפי תקופות. אנחנו מלווים אותו מידי פעם לשכנים, ואנחנו לא שומרים עליו באופן קיצוני.
כך שזה כנראה אכן סוג של יצור. כי מבחינתי הוא ברזל.
גם אני ככה בערך 5 שנים ב"ה.

• הוסף לסימניות
היה פס ייצור אחד שחלק מהמכשירים הגיעו תקולים. כל עוד באו לחנות לפני שעבר 3 חודשים - המכשיר הוחלף במקום.
כי התקלה חזרה על עצמה באופן ברור, אחרי פחות מחודש שימוש פנס מהבהב בצד.
מי שהתקלה התגלתה אחרי יותר מ3 חודשים הם טענו שזה יכול להיות משהו מקרי ולכן נדרש לשלם על תיקון.

• הוסף לסימניות
לי יש כבר 7 שנים, פעם אחת החלפנו שנאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה