כמה זמן ועם כמה תיקונים?
למה התיקון הראשון לא נכנס באחריות?בינתיים יש לנו שנתיים (לא משתמשים הרבה)
אחרי 3 חושים תיקון ראשון ב-90 ש"ח, אחרי מספר שבועות הכאבל הלך- עוד 10 ש"ח.
עכשיו עובד, אבל מרצד באחת הפינות של הפנס.
הבנתי שהיה איזה פס ייצור דפוק כנראה כשאנחנו קנינו, והיו הרבה תיקונים.
שמעתי על בעיית הפס יצור הזה.בינתיים יש לנו שנתיים (לא משתמשים הרבה)
אחרי 3 חושים תיקון ראשון ב-90 ש"ח, אחרי מספר שבועות הכאבל הלך- עוד 10 ש"ח.
עכשיו עובד, אבל מרצד באחת הפינות של הפנס.
הבנתי שהיה איזה פס ייצור דפוק כנראה כשאנחנו קנינו, והיו הרבה תיקונים.
זה מה שקרה לנו אחרי חודשיים שימושאצלנו ממש בהתחלה התחיל להבהב בפינה וזה נהיה סיוט אין לי ראש לזה אבל זה ממש מבאס ... זה לא קיבל שום מכה ואני היחידה שנוגעת בו ופתאום זה התחיל להבהב בלי שום הסבר...
ואני שומרת על זה יותר ממה שאני שומרת על הרכב שלי... ( האמת שהרכב שלי שווה כמעט כמו המקרנציק..)
אם מישהו יבדוק פעם
אז מעדכנת שלנו החזיק חודשיים עד שפנס אחד בצד התחיל להבהב
תיקון עולה 100 ש"ח
גם אני ככה בערך 5 שנים ב"ה.8 שנים אפס תיקונים (אל תעשו עין הרע)
זה בא לשימוש לפי תקופות. אנחנו מלווים אותו מידי פעם לשכנים, ואנחנו לא שומרים עליו באופן קיצוני.
כך שזה כנראה אכן סוג של יצור. כי מבחינתי הוא ברזל.
ברחוב רשי בב"ב יש מעבדהאיפה המעבדה לתיקון?
אפשר פרטים?ברחוב רשי בב"ב יש מעבדה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים