עזרה כמה זמן הליכה רגלית מרחוב רלב"ח (גאולה) לכותל?

• פותח הנושא 100%
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה תלוי דרך איפה הולכים, וגיל ההולכים.
זה נע בין 25 ל 50 דק'.
כמובן שהדרך הכי קצרה זה דרך שער שכם - לא ממליץ...

• הוסף לסימניות
אואו רחוק...
דרך שער שכם זה 25 דקות..
ואם לא אז 50 דקות?
מדובר במבוגרים (ללא ילדים)

• הוסף לסימניות
כתבתי טווח זמן משוער,
זה לא חייב לקחת 50 דק' זה גם יכול להיות 40 דק'..
אבל לדעתי לאנשים מבוגרים, זה לא פחות מ 35-40 דק'
אשמח אם מישהו יתקן אותי

• הוסף לסימניות
כתבתי טווח זמן משוער,
זה לא חייב לקחת 50 דק' זה גם יכול להיות 40 דק'..
אבל לדעתי לאנשים מבוגרים, זה לא פחות מ 35-40 דק'
אשמח אם מישהו יתקן אותי
משוק מחנה יהודה דרך שער יפו 25 דק'
מרלבח עד יפו 5-7 דקו'

• הוסף לסימניות
גם בהמשך תלוי דרך איפה אתם הולכים דרך העיר העתיקה זה עוד בערך 7 דק'

• הוסף לסימניות
לדעתי 35-40 דקות הלוך
חזור להוסיף עוד איזה 5 דקות כי זה עליה יותר,
ואני מדברת דרך הרובע

• הוסף לסימניות
שער שכם לא כ"כ מקצר משם כי אפשר לעלות ישר לרחוב יפו ולהגיע דרך שער יפה

שניהם בערך 35 דקות

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
זה תלוי מי הולך ובאיזה קצב...
בצעירותי הלכתי מגאולה לכותל, התפללתי וחזרתי לגאולה, לקח לי ס"ה 45 דקות קומפלט...

• הוסף לסימניות
תודה.
עזר לי מאוד!

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת לקראת השקיעה בשבת והדרך הלוך ברובו זה ירידה ובחזור אפשר לחזור עם אגד... (של נתן גלנט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה