כמה חלמתי על התמונה הזו...

• הוסף לסימניות
המון זמן לא הייתי פה... לא התרגלתי לאתר החדש:(

את הצילום הזה בטעות צילמתי בjpg...:confused:
יש משהו שהייתם משנים / מוסיפים בעריכה?

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
איזו פסטורליות רכה...

• הוסף לסימניות
מטריף
למה מצלמים אותם בלי חולצה???

• הוסף לסימניות
מטריף!
אהבתי
אם את שואלת ממש אולי הייתי מורידה טיפונת ממש היילייטס, לא בטוח...

• הוסף לסימניות
רך ומדהים ניסיתי לשנות עיבוד ולא היה מה לשפר:)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות. התאכזבתי כשראתי שזה צולם בJPG ירד לי החשק בכלל לעשות עיבוד. בניתי על משחקי אור וצל, כלומר להדגיש יותר, או פחות... אבל שמחה שזה נראה טוב, רך ופסטורלי. לזה כוונתי. תודה.

• הוסף לסימניות
מהמם!
באמת תמונה חלומית.

• הוסף לסימניות
נראה מדהים !
רק חבל אני לוחצת על התמונה והיא לא נפתחת אז אני לא מצליחה לראות כ"כ ...

• הוסף לסימניות
בעניי דווקא האפקט הלבן נותן תחושה מאוד רכה ו"מלאכית"
רק היה כדאי להוריד את המצלמה מעט למטה שיהיה ליד הרגליים תחושה משוחררת.
וחוץ מזה אשמח מאוד לשמוע אם זה רקע אמיתי(שככה בדיוק הוא נראה) או שפשוט היה חלונות ושמת מולם רקע חצי שקוף?
תודה.

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש
גם הייתי מורידה הייליט

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A V I;n5080378:
בעניי דווקא האפקט הלבן נותן תחושה מאוד רכה ו"מלאכית"
רק היה כדאי להוריד את המצלמה מעט למטה שיהיה ליד הרגליים תחושה משוחררת.
וחוץ מזה אשמח מאוד לשמוע אם זה רקע אמיתי(שככה בדיוק הוא נראה) או שפשוט היה חלונות ושמת מולם רקע חצי שקוף?
תודה.

צולם בזווית הזו כדי לתפוס גם את הקטנצ'יק וגם את החלונות למעלה.
זה החלונות של הסטודיו (בסלון) ותליתי וילון פשוט.
תודה.

• הוסף לסימניות
לאה, העלתי שוב את התמונה -
והפעם הורדתי את ההיילייט, כמו שרות וינאי המליצו, עכשיו החלונות יותר מודגשים. תודה!
אגב, צולם באור יום + סופטבוקס.

• הוסף לסימניות
תוצאה מיוחדת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;n5081123:
לאה, העלתי שוב את התמונה -
והפעם הורדתי את ההיילייט, כמו שרות וינאי המליצו, עכשיו החלונות יותר מודגשים. תודה!
אגב, צולם באור יום + סופטבוקס.

תודה זה באמת נפתח!
תמונה מהממת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה