כמה טוב יהיה בשנה הבאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתלי;1080481:
אמרתי לשחר שזה עוד יגיע ל – 10,000 צפיות ושהוא יהפוך להיות סלבס אמיתי אז בבקשה תעזרו לזה לקרות. מוזמנים לשתף את כל החברים שלכם.
ובהזדמנות זו אני מצטרפת לתקווה של שחר:
עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה הבאה.... הלוואי ואמן!!!
שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!

אני הייתי חושבת על 10,000 פרקי תהילים/ספרי תהילים שיעזרו לרפואתו....
מה יתן לו 10,000 צפיות?
ירחם ד' לאן הגענו?
הילד ח-ו-ל-ה!!!
אתם מבינים.
מה השם שלו?
אולי גם וגם?

הכי חשוב זה לשמור על המצב רוח והשמחה של הילדים האלו שיהיה להם כח להלחם במחלה.. אז אומרים להם שהם סלבס וזה נותן להם כח ושמחה.. זו מצווה לא פחות חשובה מלהגיד תהילים, זה חסד אמיתי עם ילדים חולים.. שיהיה לכולם רפואה שלמה במהרה..

והקליפ ממש מקצועי יפה ומרגש.. תזכו למצוות שתיים!

• הוסף לסימניות
מרגש!

• הוסף לסימניות
אני מאמין שכשאני אומר פרק תהילים לזכותו, הקב"ה ישלח לו שמחה ורפואה בדרכיו שלו,
אין לי צורך "לקצר" את הדרך ולהכנס ל"ע ליוטיוב ששום זכות לו תצמח לילד ההוא מכך!

• הוסף לסימניות
אדון שתיים אם תוכל להעלות שוב בבקשה לג'מבו מייל את הקליפ אודה לך מאוד, פשוט פג תוקף.

• הוסף לסימניות
אדון ירושלמער, אם תוכל בבקשה להפסיק להקפיץ אשכולות ישנים אודה לך מאד, תוכל לפנות באישי למי שהעלה את הקליפים...

• הוסף לסימניות
תודה רבה אדון שתיים, אבל זה מופיע כשגיאה אם תוכל לבדוק ולתקן אודה לך מאוד,

(מר רקורד לא ראוי לתגובה כלל!!!!!!!!!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמער;1126363:
תודה רבה אדון שתיים, אבל זה מופיע כשגיאה אם תוכל לבדוק ולתקן אודה לך מאוד,

(מר רקורד לא ראוי לתגובה כלל!!!!!!!!!!)

הדרת נשים? :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חסומה

דרך גמבו מייל כותב שהקובץ ישן או שהסירו אותו מהאתר...

אני רוצה לראות

• הוסף לסימניות
העליתי אותו באיכות נמוכה [יחסית] בכדי שיהיה אפשר להעלות לפורום לרווחתכם. בבקשה-

קבצים מצורפים

• עזר מציון.mp4
    6.9 MB · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה