כמה ימי חופשה בשנה מגיע לי?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה למצוע בגוגל
אני עובדת במקום עבודה 7 שנים
כמה ימי חופשה בשנה מגיע לי?
ישר כח ותודה רבה

• הוסף לסימניות
היי, אם את בשנה השביעית ועובדת 5 ימיים בשבוע מגיע לך 15 ימי חופשה שנתית ,
אם את כבר בשנה השמינית אז מגיע לך 16 ימים

• הוסף לסימניות
היי, אם את בשנה השביעית ועובדת 5 ימיים בשבוע מגיע לך 15 ימי חופשה שנתית ,
אם את כבר בשנה השמינית אז מגיע לך 16 ימים[/QUOTE

עכשיו אני מוצאת בגוגל שרשום
מצורף טבלה
שלכאורא מגיע לי 17 ימים?
אשמח לתשובתכן

קבצים מצורפים

• ימי חופשה.PNG
    ימי חופשה.PNG
    KB 31.7 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
upload_2019-7-31_10-43-49.png

מצו"ב טבלה מאתר "כל זכות"

• הוסף לסימניות
א. מס' השנים נקבע לפי השנה הלועזית - אפילו יום אחד בשנה כלומר גם מי שהתחילה לעבוד ב12/18 ב 2019 היא כבר בשנה השניה לענין חופשה שנתית
ב. כמו שצרפו למעלה את הטבלה ימי הזכאות ל7 שנים הם 17ימים
כל זה בתנאי שאת עובדת לפחות 200 ימי עבודה בפועל(כולל מחלה בלבד לא כולל ימי חופשה חגים וכדו') בשנה
אחרת זה מחושב באופן יחסי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה