- הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;911258:אמנם הייתי זורק עוד כמה מחמאות, אבל אין לי זמן אז אסתפק ב'כנ"ל' של כל אחד מהמחמאות ...
באמת, מדהים.
תודה שלימה לכולם
נכתב ע"י yosil;911258:אמנם הייתי זורק עוד כמה מחמאות, אבל אין לי זמן אז אסתפק ב'כנ"ל' של כל אחד מהמחמאות ...
באמת, מדהים.
נכתב ע"י שער;911616:וואו!!! עבודות מדהימות!!!
איזה דיוק וירידה לפרטים פשוט מדהים.
אגב, האותיות של קפיצת הדרך עשוי מחוטים?
נשמח לראות עוד...
התכוונתי קונספירציות. מלשון קוֹנְסְפִּירַצְיָה, קֶשֶׁר, מְזִמָּה, קְנוּנְיָה. האנשים שעוסקים באילומינטי דנים בעצם בכל מיני קנוניות שהתקיימו או לא.נכתב ע"י רחלים;911963:מה זה קונפירציות? (סליחה)
נכתב ע"י לשם שינוי;912021:עבודות מדהימות.
רק לי הצ' של הלוגו "צור" הזכירה את ויצו כמעט אחד לאחד?
אלא אם כן, לא הבנתי נכון ומדובר שם בפונט קיים ולא ביצירה.
נכתב ע"י yaronimus;912045:אני לרוב מקבל השראה מעבודות של גדולים. למשל הלוגו הנוכחי שלי נוצר בהשראת הלוגו של האוניברסיטה העברית. באופן כזה אני יוצר דיאלוג מתמשך.
נכתב ע"י naamah;912046:מה שיפה אצלך זה שאתה רואה בזה מקור לגאווה ולא משהו שצריך להחביא (נאמר בשיא הרצינות, אם הובן אחרת).
רוב המעצבים היום מתיימרים לפעול בשדה נטול עבר ושורשים - מה שמוליד תוצאות נטולות הקשר וזהות.
נכתב ע"י yaronimus;912052:אמרת יפה כל כך.
אם אנחנו נמשיך ליצור רפרנסים, נעזור ביצירת האיקונוגרפיה המקומית.
נכתב ע"י קופירייט;912063:תרפרנס לנו את האינקוגרפיה למילים פשוטות... (התרגום של גוגל לא עובד על המילים הקשות בעברית)
הקליגרפיה שלך מדהימה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים