כללי כמה לוקחים בערך על עיצוב מודעת עמוד לעיתונות?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לתת הצעת מחיר, וחשוב לי להיות ראלית כי לפעמים אני קצת מגזימה..

• הוסף לסימניות
בין 200 ל-450 ש"ח, תלוי ברמת העיצוב והעבודה הנדרשת ממך. יהיו מקרים שגם אקח 800 ו1000 ש"ח אם מדובר במודעה עם הרבה תמונות שצריכות צריבה למשל (כמו הפרסומים של יש נניח.)

• הוסף לסימניות
israelm24 אתה בטוח שזה המחיר?
למודעה חד-פעמית (שלא בנויה על גריד ומיתוג קיים) בעלת קריאייטיב טוב, אני נוהגת לבקש לפחות 800 ש"ח ובלי קשר לזמן העבודה.

יש כאן קולגות נוספות לחו"ד?

• הוסף לסימניות
זה תלוי אם את גם נותת את הקראיטיב או לא.
נראה לי המחיר שנתנו לך זה בלי קראיטיב

• הוסף לסימניות
היא דיברה על מודעה סטנדרטית לעיתונות כאלה שרואים במקומוני סופ"ש שלוקח להכין גג שעה / שעה וחצי. (כך לפחות הבנתי אני) לא דיברתי על מודעות של קמפיין עם קריאטיב/קופי וכו'.. זה סיפור אחר לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;619841:
היא דיברה על מודעה סטנדרטית לעיתונות כאלה שרואים במקומוני סופ"ש שלוקח להכין גג שעה / שעה וחצי. (כך לפחות הבנתי אני) לא דיברתי על מודעות של קמפיין עם קריאטיב/קופי וכו'.. זה סיפור אחר לגמרי.
ועל כזאת מודעה אתם לוקחים 800 ,
יש לקוחות שמשלמים את המחירים האלו?
וכמה באמת תכחו על מודעה+ קרייאטיב?

• הוסף לסימניות
על כזו מודעה אמרתי (בתגובתי הראשונה) שאני לוקח בין 250 ל-400 ש"ח. אבל היה חשוב לי להדגיש שהמחירים הללו הם הטווח הסטנדרטי, כל מה שמעבר לסטנדרט יתומחר לפי גודל כמות ואיכות העבודה הנדרשת ממני, אין בזה כללים, כל מקרה לגופו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה