כללי כמה לוקחים על הקלדה לפי תווים?

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
מישהו יודע להגיד לי כמה לוקחים על הקלדה בשיטה עוורת - לפי תווים?
תודה..

• הוסף לסימניות
ארבעה שקלים לאלף סימנים

• הוסף לסימניות
מענין אותי,
האם המחיר הוא ל1000 סימנים כולל רווחים או בלי?

• הוסף לסימניות
ברור שכולל רווחים

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 5 שקלים לאלף תווים כולל רווחים. (ובלי עין הרע יש עבודה...)
בחידושי תורה אי אפשר לקחת "לא כולל רווחים". יש שם הרבה מילים קטנות, אותיות, ר"ת וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dmc;1927061:
אני לוקחת 5 שקלים לאלף תווים כולל רווחים. (ובלי עין הרע יש עבודה...)
בחידושי תורה אי אפשר לקחת "לא כולל רווחים". יש שם הרבה מילים קטנות, אותיות, ר"ת וכו'...

אין דבר כזה בשום תחום "הקלדה לא כולל רווחים"
מי שלא רוצה לשלם על הרווח, גם אל תקלידו לו את הרווח...

• הוסף לסימניות
לי מישהי הקלידה עכשיו חידושי תורה ב-3.6 ש"ח ל1000 תוים כולל תיקונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבנד;1927081:

לפחות תדע להעריך אותה.
נשארת כמעט בלי רווח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבנד;1927081:

כמו בכל תחום יש את אלה ששוברים את המחיר המקובל, בהבנה ש"העיקר שתהיה פרנסה", והם טועים משתי סיבות: א. שפרנסה משמים, ויש מחירי שוק, ואפשר להתחשב בהן, ב. הם מזיקים לכלל, ובסוף זה נראה כאילו השאר סתם לוקחים יקר.

המחיר המצוי מתחיל ב4 ל1000.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה