כללי כמה לוקחים על קובץ פתוח?

• הוסף לסימניות
לקוח שעימדתי לו ספר [עם עיצובים] רוצה את הקובץ פצוח כמה מקובל לקחת על כזה דבר?
באופן כללי גם כמה לוקחים על קובץ פתוח?
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין למה לא. הרי לי אין צורך בקובץ הזה, ואם הלקוח משלם על הקובץ תוספת מחיר איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
תעשו חיפוש "קובץ פתוח" בפרוג, ותראו כמה תוצאות תוססות תקבלו...
היו פה אינספור דיונים בנושא ושורה סופית - איש הישר בעיניו יעשה...

• הוסף לסימניות
קובץ סגור ממש זה רק ג'ייפג, ורוב העבודות יש להגיש בפי די אף, וגם אחרי שסגרתי לפי די אף דרך אינדזיין עדיין זה פתוח,
אז שורה תחתונה- איך מעבירים ללקוח בקובץ פי די אף סגור? יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה ו;n5044847:
קובץ סגור ממש זה רק ג'ייפג, ורוב העבודות יש להגיש בפי די אף, וגם אחרי שסגרתי לפי די אף דרך אינדזיין עדיין זה פתוח,
אז שורה תחתונה- איך מעבירים ללקוח בקובץ פי די אף סגור? יש דבר כזה?

כתבו פה כבר, לשמור JPEG ואז שוב בPDF תעשו חיפוש בפרוג. כי אני לא מדייקת, ולא יודעת איך עושים את זה שיישמר איכותי

• הוסף לסימניות
לא יודע מה איתכם אבל כתור מעצב שנמצא כבר יותר מ7 שנים על הכביש בהתחלה באמת הייתי נודניק לגבי קבצים פתוחים עד שהבנתי שרוב הלקוחות שמבקשים קובץ פתוח, זה בסך הכל לקוחות שרוצים את זה ליתר ביטחון ולא יותר מזה.. הם בחיים לא ילכו לך מאחורי הגב ויתחילו לעבוד עם אנשים אחרים ואם כן לרוב הם יעדכנו אותך... ואני עובד עם הרבה כאלו..

ובייננו 90% מהלקוחות לא יודעים לגעת בפוטושופ אז למה כל הכאב ראש..

ונסיים עם מה שכתב אברומי באשכול הזה בנושא קובץ פתוח: במידה ו'הוא' דורש ממך בסיום העבודה קבצים פתוחים,
אם אתה גבר, תן לו. אך דרוש 80 אחוזים נוספים על הסכום המקורי שסוכם ביניכם.
אם אתה עוד יותר גבר, העבר אליו את הקבצים ואל תקח שקל נוסף.
ואם אתה ממש ממש גבר, מסור לו את כל הקבצים השב לו מחצית משכר העבודה, קוד קידה,
השתטח על הפרקטים שבקרקעית משרדך ובקש ממנו בדברי ריצוי וחן -
לדרוך עליך כאסקופה הנדרסת לפני שהוא עוזב את משרדך.
עבודה רצופה ושופעת מובטחת.

תהנו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה