כללי כמה לקחת לשלט 3*1.5 מטר

• הוסף לסימניות
לאור הדיונים שהיו כאן מאד חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם לגבי המחיר.

• הוסף לסימניות
אולי השאלה לא הייתה ברורה מדי:
הכוונה כמה לקחת על עיצוב שלט בגודל 3 על 1.5 מטר.

• הוסף לסימניות
גודל ההדפסה לא מהוה פונקציה בחישוב מחיר העיצוב

שלט גדול דורש אותה עבודה כמו קטן מבחינת הגרפיקה

• הוסף לסימניות
ארטלי צודק

• הוסף לסימניות
אתם צודקים שמבחינת הגרפיקאי/ת זאת אותה עבודה.
אבל לא נראה לי שעיצוב של שלט חוצות עולה כמו לעצב מודעה בגודל A4...
אני צודקת???

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את העיצוב, יהיה יותר קל לחשוב על כיוון של מחיר...

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא מוכן. אני רוצה לסגור מחיר לפני שאני מתחילה את העבודה.
כדי לחסוך עוגמת נפש לשני הצדדים....

• הוסף לסימניות
אמנם מבחינת העבודה של העימוד נטו, ארטלי צודק, אך בעיצוב שלט צריך לקחת בחשבון את העובדה שעובדים על קובץ בעל נפח גבוה ו"כבדות" גדולה יותר וכן את עניין התמונות שצריך שיהיו ברזולוציה ממש גדולה ע"מ להשיג איכות מקסימלית..

כמובן שאם כל השלט הוא עבודה וקטורית מתחילתו ועד סופו כולל כל האלמנטים, מה שאמרתי לא רלוונטי.. זה אכן כמו לעצב מודעה רגילה.

• הוסף לסימניות
זה בהחלט יותר יקר, לא נראה לי ששום גרפקאי בעולם יקח אותו דבר על שלט קטן כמו ענק

--
Browse our new website, now!
אתר החדש, של אור חדש!
http://www.hebrewpublishing.com

• הוסף לסימניות
זה בהחלט יותר יקר, לא נראה לי ששום גרפקאי בעולם יקח אותו דבר על שלט קטן כמו ענק

--
Browse our new website, now!
אתר החדש, של אור חדש!
http://www.hebrewpublishing.com

• הוסף לסימניות
כששאלתי את מורתי לגרפיקה לגבי תמחור פעם אחת, היא אמרה לי שאני צריכה לברר מה יהיה היקף השימוש במוצר ובאיזה אופן כדי לדעת לתמחר. כלומר- לדעת באיזו מדיות (או מה המילה היותר מתאימה?) המוצר יפורסם- אינטרנט, פליירים, לוגואים, כרטיס ביקור, שלטי חוצות, ומה יהיה היקף השימוש. כי כמובן ככל שהלקוח שלי מתכוון להרוויח יותר על המוצר כך אני אתמחר גבוה יותר. למשל- למה המחירים האסטרונומיים על עימוד ועיצוב ספר? זה גם בגלל עניין הרווח של המחבר.
שוב, אני לא מומחית בתמחור, אבל זה מה שנאמר לי. מעניין לשמוע מה היותר ותיקים אומרים על כך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל.ו.;327278:
אתם צודקים שמבחינת הגרפיקאי/ת זאת אותה עבודה.
אבל לא נראה לי שעיצוב של שלט חוצות עולה כמו לעצב מודעה בגודל A4...
אני צודקת???

יכול להיות דף A4 שיקבל תפוצה ארצית בהיקף עצום, וידרוש המון עבודה והשקעה על עיצוב וסידור של הטקסט ועיבוד של התמונות.
אין סיבה שעיצוב דף כזה יעלה פחות מאשר שלט בגודל 4 מטר שיש בו כמה מילים ולוגו... אדרבא, כנראה שהוא צריך לעלות יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה