כללי כמה לקחת על דף קשר קבוע לגן?

• הוסף לסימניות
כולל: הקלדה ועיצוב לפי הבלנק של הגן.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע? זה די דחוף. בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
כמה שמשתלם לך.
הרי גננות מבקשות כמה שפחות... אתה תרצה כמה שיותר...
אני לא מאמינה שיש גננת שמשלמת על זה יותר מ-100 כלמור בטח רבע מזה...
תעשה חשבון אם משתלם..

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, אבל... בלנק לגן?
ומה עוד, כרטיס ביקור ממותג לגננת? לוגו? הזמנת כבוד למסיבת חנוכה?
מישהו כאן (לא אתה, אני מבינה שזה בא מרצון של הגננת) נסחף לחלוטין...
אני מקבלת את דפי הקשר של ילדיי מוקלדים בWORD ומצולמים במכונת צילום ועד היום מעולם לא חשבתי שצריך אחרת...

וכמו נעמי ברקאי, אני די בטוחה שמה שהגננת מוכנה לשלם לא ישתלם לך.

• הוסף לסימניות
נעמה, לדעתי הכותבת התכוונה לעיצוב חד פעמי של דף קשר, שבדומה לעיצוב בלאנק בכל שבוע יוקלד לתוכו הטקסט.
אני לקחתי על עיצוב חד פעמי 150 ש"ח, סגרתי כתמונה ושיבצתי לגננת בקובץ וורד ככותרת עליונה/תחתונה - והגננת הקלידה בעצמה בכל שבוע את דף הקשר לתוך ה"בלאנק" המעוצב.

• הוסף לסימניות
מדובר במעון של העירייה לכל השואלות התמהות.

• הוסף לסימניות
פרסומון היקר, אם רצונך - אוכל לתת לך משהו מוכן. פעם הכנתי וכבר אין לי צורך בו.
בשבילך, בשמחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה