כללי כמה לקחת על עיצוב חוברת מתכונים ש"ל לגן?

• הוסף לסימניות
עיצבתי חוברת מתכונים ש"ל לגן ילדים: 14 עמודי מתכונים כולל הקלדה + עיצוב זהה בכל העמודים עם איור קטן משתנה בכל עמוד, + שער (+דפים עם שורות להוספת מתכונים)
לפני 2 בעיות:
1. גננות לא מתכוונות להוציא הרבה כסף.
2. הגננת חברה שלי, אבל היא מבקשת שאקח מחיר רגיל.

כמה לקחת??? :confused:

• הוסף לסימניות
אוף, אני לא מצליחה להעלות דוגמא:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;581499:
לפני 2 בעיות:
1. גננות לא מתכוונות להוציא הרבה כסף.
2. הגננת חברה שלי, אבל היא מבקשת שאקח מחיר רגיל.

כמה לקחת??? :confused:

2 זו כבר בעיה אחת גדולה...ומוכרת.:eek:

• הוסף לסימניות
כמה זמן עבדת על זה? חבל שלא סיכמתן מחיר מראש....

• הוסף לסימניות
אולי תישאלי אותה כמה היא יכולה לתת או כמה חושבת, ותעגלי פינות...

• הוסף לסימניות
דוגמא: (הודפס בש"ל כך שלא השקעתי בצבעים)

קבצים מצורפים

• דוגמא.jpg
    KB 15.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עיצוב חמוד!
לאור הנתונים בהחלט לא פשוטים... הייתי אומרת משהו כמו-
200-300 ש"ח

(בלה ק?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה