כללי כמה לקחת

• הוסף לסימניות
עשיתי מודעה לבית חב"ד מסוים, בית חב"ד אחר רוצה את העיצוב ללא הפרטים כמה לקחת על זה?

קבצים מצורפים

• לדפוס.png
    לדפוס.png
    KB 150.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כמה שיותר

• הוסף לסימניות
לא פחות מ-600

• הוסף לסימניות
א. לשאול את בית חב"ד הראשון, אם אפשר להעביר את זה לבית חב"ד נוסף.
ב. לתת בחינם. כי זה לא עולה לך כסף לשלוח.
ג. אם ממש דחוק לך להרוויח על משהו שלא מגיע לך, אז קח על זה 200 ש"ח. שכולם ירגישו טוב.

• הוסף לסימניות
למה לא מגיע? נכון שיכול להיות שהזכויות על העבודה שיכות ללקוח הראשון אבל זה לא ברור. לפי מה שהבנתי נראה שהראשון קיבל בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2341974:
לא פחות מ-600
בסדר. הם יתנו.
יגידו יפה תודה שלום.

אני מסכימה עם ונתנו. אפילו 200 מסופקני. 200 זה המחיר שהם יכולים לקבל חדש, או כולל פרטים. אולי 100.

• הוסף לסימניות
אתם צוחקים? הבן אדם עבד! בסדר הוא יוסיף להם את הפרטים החדשים.
אני חושב שעל עיצוב מקורי אפשר לבקש. אם לא אז בשביל מה.
(כמובן שאפשר גם לש"ש)

• הוסף לסימניות
(כמובן שאפשר גם לש"ש)

• הוסף לסימניות
(כמובן שאפשר גם לש"ש)

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים

בסופו של דבר לקחתי 100
לא לפני שהתפללתי לבורא עולם שישלח לי עוד כמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה