אלי-אקספרס כמה מיסים אצטרך לשלם על קניה גדולה בaliexpress?או לחלק לקניות קטנות ולשלם דמי משלוח יקרים??

• הוסף לסימניות
אז מה כדאי לי לעשות?
לבקש מהמוכר להצהיר שזה פחות מ75 דולר?
לפצל?
ויש לך מושג למה הקופון לא יורד כולו?
תודה רבה ממש!!!
רק לפצל
לרוב כבר לא עוזר שהמוכרים מצהירים פחות

• הוסף לסימניות
לאיזה סכום את צריכה קופון?
תשלחי את הקישור שאת מזמינה ואנסה למצוא לך את הקופון הכי שווה

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצר אחד שעולה 670 שח
האם אפשרי שלא אצטרך לשלם עליו מכס?
לבקש מהמוכר להצהיר שעלה פחות מ75 דולר?

• הוסף לסימניות
כל מי שרוצה עזרה ועצות בעניין פטור ממכס ניתן לפנות אלי במייל שבחתימה, אנסה לעזור בשמחה

• הוסף לסימניות
כנראה שזה לא יעזור

• הוסף לסימניות
כנראה שזה לא יעזור
חברת DVS כתבו לי שאני צריך לשלוח להם את הת"ז שלי בשביל שהם ישחררו מהמכס המוצר הוא כ58 דולר זה פעם ראשונה שמבקשים ממני ת"ז האם אני צריך להשמע להם או שזה אמור לעבור גם ככה והעיקר האם יש מצב שאצטרך לשלם מכס?

• הוסף לסימניות
חברת DVS כתבו לי שאני צריך לשלוח להם את הת"ז שלי בשביל שהם ישחררו מהמכס המוצר הוא כ58 דולר זה פעם ראשונה שמבקשים ממני ת"ז האם אני צריך להשמע להם או שזה אמור לעבור גם ככה והעיקר האם יש מצב שאצטרך לשלם מכס?
על מוצר של 58 דולר לא אמור להיות מכס
אבל החברה הזו ידועה שמטפלת במכס
תנסה להתכתב איתם

• הוסף לסימניות
  • עצוב
Reactions: RBG
  • הוסף לסימניות
אגב,
בטמו אין עלות בכלל של מכס.
אפשר לעשות הזמנה גם של 1000 ש"ח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה