כמה מקבלת שרטטת במשרד

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי... ברמת המקצועיות והשליטה בתוכנת שרטוט.
בגדול זה מתחיל מ35/40 אם את מתחילה או שיש לך ניסיון אך לא גדול.. וזה יכול להגיע גם ל-50/60 ש"ח ויותר אם את תותחית..
ואם את דתיה לצערי לפעמים מציעים אפילו פחות.. (מניסיון) ואם את אמא דתיה אז בכלל מציעים לך מינימום חח (ואת זה אני ממש אומרת מנסיון..)

• הוסף לסימניות
הלוואי שההתחלה היתה 35 ש"ח
ההתחלה היא לגמרי במינימום, לעיתים עם אפשרות קידום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2413899:
הלוואי שההתחלה היתה 35 ש"ח
ההתחלה היא לגמרי במינימום, לעיתים עם אפשרות קידום

אם זה התחלה אחרי סיום לימודים / סטודנטים זה מתחיל במינימום בדרך כלל אבל אם ישנו ניסיון אפילו מועט זה יכול להתחיל מ 35

• הוסף לסימניות
ממש לא גם אני התלאתי מאוד אבך השכר באדריכלות הוא מינימום 26 ש"ח
יש כאלה שמשלמים 3 ואח"כ עולה ל-33 ש"ח אבל 35 הלואי.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מינדי ל;2414584:
ממש לא גם אני התלאתי מאוד אבך השכר באדריכלות הוא מינימום 26 ש"ח
יש כאלה שמשלמים 3 ואח"כ עולה ל-33 ש"ח אבל 35 הלואי.....

בגלל זה עדיף לעבוד כבר כפרילנסר..
אגב, במגזר שלא שומר תורה ומצוות ככה מתחילים... ב35 והיד עוד נטויה.. ייצא לי לעבוד במשרדים שהיו משלמים לשרטטות 11000 בחודש.. לצערי ההצעות בחוץ לא נוצצות במיוחד לשומרי תורה ומצוות אבל לפעמים הניסיון עדיף על המחיר ועדיף כמה שנים לבלוע את הגלולה ולעבוד במחיר נמוך..

• הוסף לסימניות
אצלנו במודיעין עילית (שהמחירים כידוע נמוכים יותר מכל מקום אחר...)
משלמים בין 30 ל- 40 למתחילות.
על ההתחלה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורית 123;2414620:
בגלל זה עדיף לעבוד כבר כפרילנסר..
אגב, במגזר שלא שומר תורה ומצוות ככה מתחילים... ב35 והיד עוד נטויה.. ייצא לי לעבוד במשרדים שהיו משלמים לשרטטות 11000 בחודש.. לצערי ההצעות בחוץ לא נוצצות במיוחד לשומרי תורה ומצוות אבל לפעמים הניסיון עדיף על המחיר ועדיף כמה שנים לבלוע את הגלולה ולעבוד במחיר נמוך..

אני בררתי במשרד חילוני וגם רצו לתת בהתחלה מינימום אחרי שלושה חודשים אבל כבר מעלים קצת וכן הלאה ולא בתור שרטטת אלא בתור הנדסאית...

• הוסף לסימניות
אורית מענין איפה המשרד שמשלם כך
אני מכירה מקרוב משרד שכן למשרד שלנו
משרד ותיק
שמשלם שם 26 ש"ח במשך שנה ......
וזה משרד חילוני
מה שכן באזור המרכז משלמים יותר מהדרם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מינדי ל;2415017:
אורית מענין איפה המשרד שמשלם כך
אני מכירה מקרוב משרד שכן למשרד שלנו
משרד ותיק
שמשלם שם 26 ש"ח במשך שנה ......
וזה משרד חילוני
מה שכן באזור המרכז משלמים יותר מהדרם

משרד שמעריך את העובדים שלו ובמהלך השנים מוכן לשים כסף על עובד טוב משלם ככה.. זה כמובן משכורת של שרטטת עם וותק.. אבל אני כשהתחלתי שם המחיר ההתחלתי היה 35 ₪ והייתי עם ניסיון מועט.
לצערי הרב יש הרבה משרדים שמנצלים עובדים, והעובד צריך לדעת להכיר את כישוריו ויכולות השרטוט שלו ולא לוותר.. המחירים שאני מדברת עליהם הם במשרדים באזור תל אביב והסביבה..
שרטטת שרק עכשיו סיימה את הלימודים יכולה להתחיל ממנימום עד 30 ₪ (תלוי בעסק עד כמה הוא גדול ומצליח)
שרטטת עם נסיון של שנה עד 5יכולה להרוויח בין 35 - 45 ₪
ושרטטת עם נסיון של מעל 5 שנים יכולה לבקש גם 60 לשעה ואפילו יותר.. (וגם זה מאוד תלוי בגודל החברה)

• הוסף לסימניות
אגב, למגזר הדתי משלמים פחות כי זה מגזר דתי.. אני מכירה חברה חרדית שיש לה נסיון בשרטוט בערך כשנתיים ונכנסה לעבוד במשרד בעיר חרדית והוא הציע לה 30 לשעה למרות הניסיון והרזומה.. בדרך כלל לדתיות מציעים הרבה פחות ממה שצריך. וגם אני כשהייתי עם ניסיון וחיפשתי משרה אחרת הציעו לי מנימום!!! עם נסיון!!

• הוסף לסימניות
כשכותבים 25, 30, 60 שח.הכוונה למשכורת שעתיתי או חודשית? כי זה משנה את התמונה מקצה לקצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לילי 1;2415450:
כשכותבים 25, 30, 60 שח.הכוונה למשכורת שעתיתי או חודשית? כי זה משנה את התמונה מקצה לקצה.

שעתית ברוררררר

• הוסף לסימניות
אני גם עבדתי במשרד גדול מאד ושילמו ברוטו 32 ש"ח. באתי אליהם עם נסיון של 5 שנים. ברור שפרילנס יכולות לקבל יותר.רק שיש כאלו שלא אוהבות לחכות כל חודש מחדש ללקוחות.

איפה מקבלים 60 לשעה במשרד? אני כבר רצה לשם.....

• הוסף לסימניות
אני פרילנס
ו50 או ה60 לשעה לא בדיוק נשאר כך
צריך לשלם 10% לביטוח לאומי ואם את לא עוסק פטור אז יש גם מיסים...

• הוסף לסימניות
אני משלמת נטו 30 שזה כ-32.5 ברוטו.
לעובדת מתחילה.
ועוד אמרו לי שזה מעט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה