כללי כמה מקובל לקחת על תיקון תמונות?

• הוסף לסימניות
תקנתי למישהי תמונות חתונה, עבדתי על זה הרבה זמן כי התמונות היו ממש לא מחמיאות (המון פצעים) ותיקנתי עם כלי החותמת כמעט כל נקודה בפנים.
כמה לבקש על כל תמונה?

תודה מראש למגיבים :)

• הוסף לסימניות
כמה זמן לקחה לך כל תמונה?
כמה את רגילה לקחת לשעה?...
תעשי את החשבון, פחות או יותר...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני אומרת, אני לא יודעת אם את צלמת או מה בדיוק,
אבל עד כמה שידוע לי צלמות בכלל לא לוקחות תוספת על תיקונים כאלה, אלא זה כלול במחיר.

ואם את לא צלמת, אולי תסבירי במסגרת מה עשית את זה?
תיקון עם כלי החותמת זו לא עבודה כל כך מסובכת, וזה משהו די בסיסי בכל עבודה סטנדרטית.

אם מדובר בתמונה או שתיים, במסגרת עבודה שעשית לה, אל תקחי תוספת, זה אמור להיות כלול במחיר שאת מבקשת.

אם מדובר בכמות גדולה של תמונות, נניח במסגרת אלבום דיגיטלי - צריך להעריך כמה השקעת, ולחשב לפי שעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;348627:
אבל עד כמה שידוע לי צלמות בכלל לא לוקחות תוספת על תיקונים כאלה, אלא זה כלול במחיר.

ואם את לא צלמת, אולי תסבירי במסגרת מה עשית את זה?
תיקון עם כלי החותמת זו לא עבודה כל כך מסובכת, וזה משהו די בסיסי בכל עבודה סטנדרטית.

אם מדובר בתמונה או שתיים, במסגרת עבודה שעשית לה, אל תקחי תוספת, זה אמור להיות כלול במחיר שאת מבקשת.

אם מדובר בכמות גדולה של תמונות, נניח במסגרת אלבום דיגיטלי - צריך להעריך כמה השקעת, ולחשב לפי שעה.

עשיתי את זה בתור גרפיקאית לכלה מאוכזבת מאד מתמונות החתונה שלה.

אני יודעת שזו לא עבודה מסובכת, (תיקנתי עם עוד כלים ופילטרים) אבל עיקר העבודה נעשתה עם כלי החותמת. התמונות היו מאד לא מחמיאות והבליטו כל פצעון וגם אני חושבת שהצלם היה צריך לתת את זה לגרפיקאית על חשבונו, אבל לא אמרתי לה.
לקח לי בערך חצי שעה כל תמונה (5 תמונות).

כרגע זה רק התמונות + תמונה אחת של מונטאז' מכמה תמונות שגם עליה אני לא יודעת כמה לבקש. עכשיו היא לא רוצה להשקיע מידי הרבה, אבל בעתיד היא רוצה אלבום דיגיטלי.

דוקא אני מאד אוהבת לתקן תמונות וזה לא פעם ראשונה. אבל תמיד לקחתי 10-15 ש"ח לתמונה וזה נראה לי מעט מידי.

• הוסף לסימניות
10 ש"ח לחצי שעה עבודה זה אומר תעריף של 20 ש"ח לשעה.
זה כלום.

כמה שילמת על הקורס שלמדת?
על קניית מחשב?
על תוכנות ופונטים?

קחי לפחות 40 ש"ח לשעה.
ועל המונטאז' תלוי ברמת ההשקעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;348627:

איזה צלמ/ת את מכירה שעושה תיקוני פצעונים ?
ופה היא מספרת לך שאפילו את העבודה שלו הוא עשה בצורה חפיפניקית ....

אם כל תמונה לקחה לך לפחות חצי שעה אז מינימום 25 ש"ח לתמונה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה