דרוש מידע כמה מקובל לשלם לאברך ללמוד עם ילד אחרי צהריים?

• הוסף לסימניות
אם זה ילד רגיל מי אמר שזה טוב לו
אם בשביל לחזור על הנלמד בכיתה זה טוב
אבל אם בשביל להתקדם בתחומים אחרים ולנצל זמן במקום לשחק לא תמיד כדאי
בקיצור אם זה המצב כדאי להתייעץ (מניסיון כואב)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה תלוי מי לומד איתו.
יש הבדל גדול בין אברך שבא, נותן 40 דקות לימוד והולך (50 ש"ח), לבין כזה שיוצר קשר טוב עם הילד ונותן לו גם העצמה ושמחה בלימוד, שאז אני חושבת שמגיע יותר (60+) מכירה מניסיון בחור שפשוט פרח!...

• הוסף לסימניות
המחירים גבוהים יותר של מינימום 70 ש"ח ככה אני מכירה מקרוב
אולי באמת תלוי אם מדובר באברך צעיר או משהו שכבר למד עם ילד או שניים ויודע את המלאכה

• הוסף לסימניות
לדעתי זה תלוי מי לומד איתו.
יש הבדל גדול בין אברך שבא, נותן 40 דקות לימוד והולך (50 ש"ח), לבין כזה שיוצר קשר טוב עם הילד ונותן לו גם העצמה ושמחה בלימוד, שאז אני חושבת שמגיע יותר (60+) מכירה מניסיון בחור שפשוט פרח!...
ברמת לא בדקתי את המחירים לאחרונה, אני כנראה לא הכי מעודכנת.
יכול להיות גם שבאזורים שיש בהם יותר ביקוש מצד האברכים ללמוד עם ילדים המחיר נמוך יותר

• הוסף לסימניות
אני לומד עם ילדים / בחורים עם המון ניסיון
התחלתי דרך ארגונים כמו יד אליעזר ועזר מציון במחירים של 40-45 ש"ח לשעה והיום אני לומד באופן פרטי במחיר של 80 ש"ח לשיעור של 45 דקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה