דרוש מידע כמה משלמים לבייביסיטר?

יש כאן כ"כ הרבה כללים ללוקחת בייביסיטר, שאני תוהה מי המעסיקה ומי השכירה.
(וכן תוהה, האם כל מציבות הכללים לקחו פעם בייביסיטר או רק נושאות את התואר בייביסיטר בעבר או בהווה)
בד"כ בעבודה זה עובד כך, יש את התפקיד של העובד
ויש את התנאים שהמעסיק צריך לתת לו

*הנאמר מייחס באופן ספציפי לשאלתך, ואינו הבעת עמדה לאף אחד מהצדדים

בד"כ בעבודה זה עובד כך, יש את התפקיד של העובד
ויש את התנאים שהמעסיק צריך לתת לו

*הנאמר מייחס באופן ספציפי לשאלתך, ואינו הבעת עמדה לאף אחד מהצדדים
מובן לגמרי.
משום מה ראיתי התיחסות רק לחובות המעסיקה, וכלום לגבי חובות המועסקת.

נערה בת 15, כן
תכלס לא ביקשתי אבל בזמני זה היה מקובל (כשבייביסיטר שמרה עלי :) )
כי היא הייתה מאוד נחמדה וגם רצתה לעשות חסד עם אמא שלך
אני גם מאוד אהבתי לפנק את הנשים שעשיתי להן בייביסיטר ולעזור להן בנתיים בעוד דברים
עד היום יש לי קשר עם אחת המשפחות האלו (וכבר עבר מעל עשור מהפעם האחרונה)

נערה בת 15, כן
פעם זה לא היה מקובל
אבל היום נערה בת 15 יכולה לעבוד בחנות נחמדה עם כמה חברות ולפטפט בינתיים, או לשבת על כסא ולעבוד בטלפנות (אולי רק מגיל 16 בעצם)
ולהרוויח שכר מינימום +
אז קשה לצפות לדבר כזה

נערה בת 15, כן
לא יודעת מתי זה זמנך, אבל 15 שנה אחורה זה לא היה מקובל לצפות/לעשות עבודות בית קלות בזמן הבייביסיטר.

משום מה ראיתי התיחסות רק לחובות המעסיקה, וכלום לגבי חובות המועסקת.
אם כבר התייחסתי לחובות הבייביסיטר, אז בעיניי הם:
  • להגיע בזמן בזמן בזמן.
  • לשמור על הילדים ולדאוג לרווחתם.
  • לא להתקשר לאם / לאב על כל אפצ'י של ילד.
  • אם זה בזמן שהילדים ערים - לשמור על בית במצב סביר יחסית, שלא יגיע לפוגרום.
  • להיות ברורה בשכר שרוצה, לא לומר מחיר מסוים ולשלוח את האמא בלילה (כשישנה כבר) להתבכיין שזה ניצול.
  • אם עושה בייביסיטר במקום אחר וסוכם שמחזירה - לחזור בשעה שסוכם. לא להתמרח עוד חצי שעה ע"מ להרוויח יותר.
  • לא להתקשר כל יום לברר אם רוצים שתשמור היום.
כל הנקודות הנ"ל מנסיון אישי. אחרי 9 שנים שנעזרת בבייביסיטר (אין הורים או משפחה קרובים שאפשר להסתמך עליהם).
כמובן יש את חובות ה"מעסיקה", חלק כבר פורטו באשכול לפניי.
ואמהות לבייביסיטר - ממליצה לבדוק את התנהלות בנותיכן מול האם, יתכן ותופתענה.

נערך לאחרונה ב:
אני משלמת 25 לשעה לבייביסיטר
אצלי בבית, תינוקת ישנה (בביתר)
המחיר יקר לדעתי, כשאני הייתי נערה המחיר היה 12-15 שקלים כולל עבודות בית אם הילדים ישנים.
לא יודעת למה המחיר עלה כל כך, במחיר הזה הייתי מצפה שתעשה גם עבודות בית קלות. (קיפול כביסה, כלים, כמובן בתיאום מראש) אבל זה לא המצב כרגע לצערי.
אין לי מושג לפני כמה זמן היית נערה, אבל כשאני הייתי עושה בייביסיטר לפני 5-7 שנים הייתי מקבלת 20 לשעה על ילדים ישנים בבית שלהם (על ערים לא הייתי שומרת), וממש לא עשיתי שום עבודות בית. מבינה את הדיבור על העליה במחיר, אבל בייביסיטר ועבודות בית זה שתי דברים שונים לחלוטין. אולי הייתי מבינה בקשה להוריד קצת במחיר, אבל ממש לא בקשה להוסיף עבודות בית במחיר הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה