מידע שימושי כמה משלמים על גרם זהב?

• הוסף לסימניות
לי נתנו לפני החג 130 שח כהחלפה לזהב אחר
או 100 שח כמזומן

• הוסף לסימניות
כמה מקבלים היום על גרם זהב ?
ואיפה הכי שווה למכור?

• הוסף לסימניות
דודי גולד בירושלים ליד הדווידקה, מול הבניין של מרכז כלל
בהחלפה נותן תמורה מאוד גבוהה

• הוסף לסימניות
איפה עוד מקבלים תמורה גבוהה לזהב?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להמליץ על חנות תכשיטים א.ד.ם ביפו?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת

• הוסף לסימניות
מקפיצה
משהו יודע כמה שווה גרם זהב היום?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי לפני חודשיים 160 לגרם זהב ישן
ושילמתי על גרם זהב חדש 240
אצל פרידמן בביתר

• הוסף לסימניות
אז כנראה טעיתי אני לא ממש זוכרת כמה שילמתי(כי החלפתי ישן בחדש ,אני רק זוכרת בוודאות שקבלתי מאה שישים לגרם )
מסתבר ששלוש מאות ארבעים ולא מאתיים ארבעים ....

• הוסף לסימניות
אני החלפתי בפרקטי
קיבלתי 155 לגרם זהב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שער הזהב עומד כיום על כמעט 310 לגרם זהב טהור
כן אבל 14 קראט זה 180 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני קניתי שבוע שעבר ב 370
והוא הציע להחליף ב 160 ולקנות ממני ב 150

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה