כמה עבודות מהזמן

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן לא שיתפתי כאן עבודות שלי.
משתפת כעת.
ותודה ל @אוריגמי על התזכורת;)

קבצים מצורפים

• IMG_20200607_233856_986.jpg
    IMG_20200607_233856_986.jpg
    KB 745.8 · צפיות: 202
  • IMG_20200607_233856_986.jpg
    IMG_20200607_233856_986.jpg
    KB 745.8 · צפיות: 200
  • לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 184.2 · צפיות: 153
  • הוסף לסימניות
מהממםםם
לאחרונה ניסיתי לחשוב איך אפשר לשלב את הפרחים המהממים האלה גם לילדים- בנים
ונראה לי שזו תשובה מוצלחת:)

• הוסף לסימניות
@רוקי זה מיוחד!
איך את מצליחה כל פעם להפתיע מכיוון חדש.

אבל איך מתמודדים עם האבק ????

• הוסף לסימניות
מיוחד
למה היופי הזה משמש?

• הוסף לסימניות
אליפות! אני מתפעלת כל פעם מחדש.

• הוסף לסימניות
מדהים! איזה סבלנות יש לך

• הוסף לסימניות
כמו תמיד - מושלםםםםם!!!

אני עדיין שוברת את הראש - מה להזמין??!?!
משהוא לכניסה? לחדר שינה? לתת מתנה?!? אולי רקע לצילומי עבודות שלי?!?!

איזה צורה? צבע?? הכל כ"כ יפה, מושקע ומושלםםםםם!!!!

• הוסף לסימניות
הדיוק שלך! זה משהו מיוחד.
ממש כמו לייזר.
מקור של השראה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה