דרוש מידע כמה עולה אצלכם טיול שנתי לגילאי יסודי?

• הוסף לסימניות
קיבלנו היום בהתרגשות את ההודעה על הטיול השנתי
כתה ג, בי"ע שכונתי בירושלים
ספידיכיף
חזרה ב14:30

80 שח

תגידו, זה הגיוני?
אני מודעת לעלויות של הוצאת אוטובוסים ותשלום כניסה אבל משהו לא מסתדר לי ולא זכורים לי סכומים גבוהים כל כך בגילאים הנמוכים.

גם אצלכם זו הדרישה לתשלום?

• הוסף לסימניות
180 ש"ח לכיתות ז'
תתנחמי.

(בשם האנונימיות לא אכתוב לך איפה בדיוק, בפרטי אין בעיה אם זה מעניין אותך: )

• הוסף לסימניות
ברור לי שככל שהגיל עולה עולה גם הסכום
ומאה שח לטיול לצפון של 12 שעות זה הרבה יותר הגיוני, בעיני, מ80 שח לטיול של 5 שעות

אבל נו, שוין
אני מבינה שאין פה משהו יוצא דופן

יצוין לטובה שהם לא כתבו שהמחיר מסובסד...

• הוסף לסימניות
טיול כיתות א , ב וג עלה 60 ש"ח

• הוסף לסימניות
כתה א' לספידי כיף עלה 65 ש"ח (מביתר...) ב-1 כבר היו חזרה.

• הוסף לסימניות
מחושב בשכר לימוד / או מה שכלול ושכפול או לא יודעת איך נקרא
נגבה בתחילת שנה בתשלומים

רעיון מצוין!

• הוסף לסימניות
כיתה ד' ,ספידי כיף,שבוע שעבר חזרו ברבע לארבע.
לא עלה שקל.

• הוסף לסימניות
70 שח כתה ה, היה רשום שהמחיר מסובסד.
קחו בחשבון שכניסה לספידי כייף היא יקרה, מה שכן בכיתות הגבונות הנסיעה יותר ארוכה ויש מדריכה וחובשת, אבל אין כניסות יקרות לאתרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבת שלי בכיתה א' ולא שילמנו על טיול
גבו את כל הכסף בתחילת שנה ולא צריך לשלם על מסיבות, טיולים וכו'
הרבה יותר קל ונוח

• הוסף לסימניות
72 כתה ג' עד 14

• הוסף לסימניות
אצלנו ממוצע 60 ש"ח

אבל כיתות גבוהות כמו שכתבו כאן, 90 ש"ח טיול לחרמון אחרי סבסוד...

• הוסף לסימניות
פעם היו זמנים שהטיולים בכיתות הנמוכות עלו בין 30-40 אבל תם העידן, כיום האוטבוסים יקרים להחריד ולא רק זה יש עוד הרבה הוצאות של מאבטח או חובש מה שדורש החוק, 80 זה ממש הגיוני בבתי ספר שסבסדו את הטיול (אותו טיול בדיוק רק חזרו ב3 וחצי בערך) עלה 70 או 75 ובד"כ זה סבסוד של 5 ש"ח לבת.
(סתם גם לבן אדם פרטי עולה היום הרבה יותר יקר מפעם)

• הוסף לסימניות
איני מביעה עמדה האם נכון\לא נכון לבקש כסף מההורים,
אני רק אוסיף שסעיף האוטובוסים הוא יקר יקר יקר!
כל יציאה שנדרשת עבורה אוטובוס לחצי יום או יום שלם מתחילה ב900 ש"ח לכל אוטובוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה