כמה עולה בייבי ג'וגר סיטי מיני יחיד עם אחריות?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עולם, את מתכוונת לזה?
Baby Jogger City Micro Single Stroller in Slate

אם כן, כמה את רוצה על זה?[/QUOTE]

כן, אני מתכוונת לזה.
הצצתי עכשיו לתוך הקופסא וראיתי שהצבע הוא לא ממש שחור אלא נוטה קצת לאפור כהה (יכול להיות שהנילון קצת הטעה אותי)
מצורף לזה כסוי גשם!
המחיר 600

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין טיולון לעגלה?

• הוסף לסימניות
לפי חוות דעת שראיתי יש 2 מצבי ישיבה

• הוסף לסימניות
GRN, תודה אני מנותבת איך בדיוק זה הולך עם החנות הזאת? ואיפה היא ממוקמת?
יש משלוח? בכמה? אם תוכלי להעלות לי צילום מסך אשמח (כמה עולים שם החלקים הנלוים?)

• הוסף לסימניות
נעמי, במה את מתעניינת?

• הוסף לסימניות
בדקתי. הם לא שולחים מחוץ לארצות הברית, ובמקרה שהעגלה מועברת מחוץ לתחומי ארצות הברית - פוקעת האחריות.

• הוסף לסימניות
אני רוצה את הסיטי מיני יחיד + פגוש מגש ולראות כמה עולה מגש אכסון להורים (פאוצ' אחורי)
אני מתעניינת במשלוח לניו יורק כמה יעלה משלוח ואיפה הם ממוקמים?

• הוסף לסימניות
אם לא אכפת לכן להעלות תמונה של הטיולון הזה. אגב כמה הוא עולה פה בארץ?
האם הוא קל? למי יש והיא מרוצה? הבדלים בכובד בינו לשכיבה- מי יכולה לעדכן?
תודה!!

ו-עולם- איפה את נמצאת? האם יש לו אחריות?

• הוסף לסימניות
יש לי מספר נוסף באמריקה שאפשר להשיג בזול:01217329050400
בהצלחה
אם יש לכם מושג על משהו שמוכן לעשות טובה ולהביא לי ג"כ סיטי מיני עם אמבטיה אשמח מאוד מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;637698:
בשביל זה חשבתי על פשרה- יד שניה עד 900 שקל שיכלול את התוספות כבר (פגוש מגש, קרש לגב)
שאותם אני יקנה בכל אופן
וכמובן בתנאי שהשתמשו בעגלה מקסימום 3 חודשים... ואני עדיין מחפשת (תתפלאו דווקא מצאתי אבל לא אהבתי את הצבע ובגלל שלא בוער לי אני ממשיכה לחפש)

עשיתי חשבון שאם מביאים לי מחו"ל זה עולה שם 220דולר זה כמעט 800 ועם התוספות זה מגיע לאותו מחיר.
(אגב אשמח לשמוע באיזה עיר/ מדינה יש ב700 שקל.. הם מגיעים מניו יורק)

כשאני שאלתי הם אמרו לי דשבאמריקה הם עושים משלוח לכל מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטייל אחר;636960:
מנסיון הכי זולים בארץ ושירות שלא רואים באף מקום
אפרוחים משפחת איתן ביתר 2 חיפה טלפון 0772348898

גם אני שמעתי על זה ומכירה משפחה שקנתה שם ומאד מרוצה

ומכירה משפחה שקנו בחו"ל וגרים בארץ. בדרך נהרס הגלגל...
ו...אין מה לעשות, צריכים עגלה חדשה

• הוסף לסימניות
היי שימו לב שכל העגלות זולות שם משמעותית אני צריכה גם לקנות את הפג סוויטצ' וזה 220 דולר ממש כלום לעומת הארץ. (באתר שGRN הביאה)

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, זהו מספר פנימי, את צריכה להוסיף קידומת (ואל תתקשרי למרכזיה גובים על זה כסף, והרבה).

• הוסף לסימניות
ניסיתי להוסיף קידומת ואז 171 וזה לא נתן כלום. גם לחייג קודם רק קידומת לא נתן לי שום דבר. יש אולי מישהו שמתמצא?

• הוסף לסימניות
הנה הפרטים המלאים, אולי המייל יעזור לך

Contact Us

Our website customer service hours of operation are Monday - Friday, 9:00AM - 5:30PM.

Our store hours are Monday - Friday 10:00AM - 7:00PM, Saturday 10:00AM - 6:00PM and Sunday 11:00AM - 6:00PM.

Please do not hesitate to call us toll free at (877)692-5233.

If you are local please call us at (212)662-7337.

Also, feel free to contact us via email at <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

שימי לב שהם עובדים בשבת;)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, לתועלת הכלל, שימו לב שהמחיר ירד ל- 150 דולר

• הוסף לסימניות
לגבי אחריות- לגיסתי היה מקרה שהעגלה נשברה (בארץ) וחמי הגיע אליהם בארה"ב (וקצת הפך את החנות) והם קבלו שלד חדש לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה