דרוש מידע כמה עולה דירה בלייקווד?

• הוסף לסימניות
בשבועון במה (האמת לא יודע בדיוק איך להגדיר אותו, עלון/עיתון/שבועון/ - מין יצור כלאיים מוזר שיש בתוכו עלון תורני לשבת ומצד שני עוסק גם בעניני עולם הזה)
יש השבוע ראיון מעניין עם עורך יתד נאמן באנגלית על נושא הדירות לזוגות צעירים בארצות הברית, והוא מתאר שכמעט כולם שוכרים דירה בהתחלה, וההורים עוזרים בשנים הראשונות.
הוא כותב שם ששכירות דירה קטנה (בטח במושגי אמריקה) בלייקוד הוא באזור 1800-2000 דולר.
מעניין אותי לדעת ממי שמכיר את שוק הדירות בארצות הברית - כמה עולה דירה כזו בלייקווד?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא הגזים לחלוטין, אא"כ דירה קטנה הכוונה לא וילה של שלוש קומות אלא רק קומה אחת של 200 מטר.

• הוסף לסימניות
ברור שהולכים שם ישר לשכירות.. לוקח שנים עד שהם חולמים בכלל ליקנות דירה וגם זה בעיקר בעלי יכולת
לפני 15 שנים אח שלי שכר דירת 2 חדרים , אם אני זוכרת נכון משהו כמו 1200$ לחודש
היום הבנתי שזה באיזור ה2000 דולר

• הוסף לסימניות
באיזורים החדשים בליקווד המחירים די זולים [נראה לי בין 300 ל500 אלף דולר לדירה (כמובן בית פרטי 3 קומות עם בייסמנט וכו')}

• הוסף לסימניות
בית 2 קומות עם בייסמנט(5 חדרי שינה.)
באזורים החדשים זה מינימום 900,000$
בשנה שנתיים האחרונות המחירים קפצו והם נמכרים אפילו במיליון+
שכירות של בייסמנט זה 1,700+

• הוסף לסימניות
בית 2 קומות עם בייסמנט(5 חדרי שינה.)
באזורים החדשים זה מינימום 900,000$
בשנה שנתיים האחרונות המחירים קפצו והם נמכרים אפילו במיליון+
שכירות של בייסמנט זה 1,700+
די תואם למחירים כאן
לכן הם לא מתרגשים מהמחירים בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה