עזרה כמה עולה ואיפה כדאי להדפיס עטיפות?

• הוסף לסימניות
מעונינת להדפיס עטיפות שעיצבנו.
אשמח לקבל הצעות מחיר להדפסה במחיר טוב של כמות לילדה אחת עטיפות לספרים ולמחברות
rhoff60 גימייל קום

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך

• הוסף לסימניות
שנה אחת הדפסתי עטיפות לבד
יוצא מאד יקר
הדפסתי לספרים גודל קצת יותר מA3 ולא הדפסתי מחברות וגם כך יצא לי כ-55 ש"ח

• הוסף לסימניות
שנה אחת הדפסתי עטיפות לבד
יוצא מאד יקר
הדפסתי לספרים גודל קצת יותר מA3 ולא הדפסתי מחברות וגם כך יצא לי כ-55 ש"ח
הבת שלי רוצה לקנות את העטיפות המעוצבות האלו שמדפיסים עם שם
זה עולה לחבילה של 10 או 8 17 ש''ח
כך שצריך בדרך כלל לפחות 2 חבילות למחברות ו2 לספרים ולפעמים גם מדברות ונראה לי שיוצא כבר יותר ממה שעלה לך....
.
על איזה דף צריך להדפיס?איך הוא נקרא?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה איפה אפשר להדפיס במחיר טוב בבני ברק?
איזה דף צריך לבקש?
ואולי יש למישהי משהו שעיצבה ומוכנה לתת?
ואם יש למישהי סמל של קיפלינג גם אשמח מאד מאד!למייל rhoff60 גימייל קום
תודה רבה לכל העוזרות

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• קטלוג 2022.pdf
    1.7 MB · צפיות: 87
  • הוסף לסימניות
אני הדפסתי שנה שעברה
בבני ברק
באולטרא קופי
איכות מצוינת
נראה לי למחברת עלה 1.90 -או אפילו פחות...
ולספר עלה 3.90 מקסימום
יחסית זול
לעומת חנויות אחרות בבני ברק שבדקתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה