נכד של סבתא
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אם אני צריך יועץ רק לריביות , יש לי כבר תמהיל מוכן וכל המסמכים מוכנים, ור לריביות.
כמה זה עולה?
והאם יש שעושים את זה?
תודה רבה
כמה זה עולה?
והאם יש שעושים את זה?
תודה רבה
תעשה מכרז בין הבנקיםאם אני צריך יועץ רק לריביות , יש לי כבר תמהיל מוכן וכל המסמכים מוכנים, ור לריביות.
כמה זה עולה?
והאם יש שעושים את זה?
תודה רבה
אם תשלם למה לא?!אבל תכלס שיועץ יעשה לי את ההתמקחות זה רלוונטי.?
מה הכוונה עוד מעט ? למשכנתאות חדשות או גם קיימות ?ב26 לחודש הקרוב, בטפחות ירדו הריביות עוד מעט..
להכל, בשינוי עוגנים הקרוב של טפחות צפויה ירידה בעוגניםמה הכוונה עוד מעט ? למשכנתאות חדשות או גם קיימות ?
ירידה של כמה?להכל, בשינוי עוגנים הקרוב של טפחות צפויה ירידה בעוגנים
0.06-0.07ירידה של כמה?
לקיימות רק אם מתקרב נקודת שינוי כמובןלהכל, בשינוי עוגנים הקרוב של טפחות צפויה ירידה בעוגנים
או בתהליך מיחזורלקיימות רק אם מתקרב נקודת שינוי כמובן
כמה לשלם?אם תשלם למה לא?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים