דרוש מידע כמה עולה לבנות אתר? אין לי מושג ורוצה לדעת מחירי שוק

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת איזה השקעה זה דורש ממני...

תודה על כל מידע שיקדם אותי להחלטה.

• הוסף לסימניות
תלוי במורכבות של האתר... זה כמו לשאול כמה עולה דירה או כמה עולה רכב

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איזה אתר את רוצה לבנות
אבל תחשבי טוב אם זה נחוץ לך
כי אתר הרבה פעמים דורש גם תחזוק וזה רוב העלות והטרחה

• הוסף לסימניות
תלוי במורכבות של האתר... זה כמו לשאול כמה עולה דירה או כמה עולה רכב
אני חושבת שכמה שזה יכול להיות שונה בין צורך לצורך עדיין ניתן להגיד בין כמה לכמה.....

אני לא יודע איזה אתר את רוצה לבנות
צריכה אתר תדמית שבו יהיה תיקית עבודות שלי - וכמובן מידי פעם להוסיף עבודות חדשות
כמובן שיהיה בו גם בלוג (גם את זה מידי פעם יהיה לי להוסיף)

כי אתר הרבה פעמים דורש גם תחזוק וזה רוב העלות והטרחה
כמה עלות?

• הוסף לסימניות
אני רק יכולה להגיד לך שתבקשי הצעת מחיר לפחות מ5 מקומות
ואז תוכלי להשוות
מה נותנים לך+ מחיר+ המלצות מלקוחות קודמים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מתחיל ב4000
אני בתור מתחיל לא יבנה בפחות מ 4000 תלמידים תוך כדי לימודים יסכימו בין 2000 ל 3000
כמובן יש גם עלות של דומיין ואחסון ואלמנטור פרו שיוצא לחודש כ 50 פלוס מינוס
תחזוק זה רק אם תרצו לשנות מדי פעם דברים בסיסיים
אם לא תרצו לשנות ורק להוסיף עבודות חדשות ובבלוג תוכלו להסתדר לבד עם גישה מיוחדת לבעל האתר
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה