דרוש מידע כמה עולה סרט תדמית לחנות?

• הוסף לסימניות
כמה עולה סרטון תדמית לחנות אקססוריז לא יותר מדקה שתיים?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע?

• הוסף לסימניות
סרטון תדמית שכזה מתחיל ב-1,500 ש''ח ויכול להגיע לעשרות אלפים.
הסרטון תדמית האחרון שנחשפתי אליו הוא במחיר של 5,000 ש''ח.
זה מאד תלוי בהמון דברים : )..

• הוסף לסימניות
סרטון תדמית שכזה מתחיל ב-1,500 ש''ח ויכול להגיע לעשרות אלפים.
הסרטון תדמית האחרון שנחשפתי אליו הוא במחיר של 5,000 ש''ח.
זה מאד תלוי בהמון דברים : )..
יש לך להעלות לי סרטון תדמית להבין האם ממש שווה לי ההשקעה?

• הוסף לסימניות
זה בערך כמו לשאול כמה עולה 2 קילו בחנות...
קילו של מה עגבנייה דג או בשר?
קודם כל תחשבו מה הצורך שלכם - מניסיון לפעמים אין צורך וזה רק להרגיש שגם אנחנו משחקים במשחק של הגדולים...
ואז תדעו כמה שווה לכם להשקיע

• הוסף לסימניות
כי זה רלוונטי לאיזה רמה וסגנון של סרטון את צריכה
ובהתאם המחיר
@שיר נולד
אני מעוניינת לעשות סרטון לחנות יש לי ולהפיץ את זה בוואטצאפים בעיר שלי כדי שיותר אנשים יחוו את החנות מתוך הסרטון ולא מתוך מודעה
מה אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה