דרוש מידע כמה עולה עגלת דונה חדשה

• הוסף לסימניות
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
1650987349004.png

• הוסף לסימניות
למי שיש כרטיס אשראי של דרים קארד ביומהולדת יורד 300 ש"ח
חוץ מזה יש הרבה פעמים מבצעים ל1390 ככה שיוצא 1090, אני קניתי בבלאק פריידי, והבנתי שהיה גם מבצע בערב פסח מומלץ לחכות למבצע

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבל עדכונים על מבצעים?

• הוסף לסימניות
כרגע בשילב עלה לי 1,390
בלי קשר ניתן לקנות תיק ממש כמו המקורי בעליאקספרס בערך ב80 ש"ח במקום 350 ש"ח שעולה בארץ

• הוסף לסימניות
יש לי יד 2 במצב מ-ע-ו-ל-ה (כמעט ולא היה בשימוש)
ב- 1200
מי שמעונין ....

• הוסף לסימניות
מה זה כרגע? לפני פסח?
כי באתר כתוב 1790 ש"ח

• הוסף לסימניות
(כמעט ולא היה בשימוש)
למה לא היה בשימוש?
יש סיבה מיוחדת.?
אני הבנתי מצד אחד- שכל בעל רכב- חייב כזה.
מצד שני- שזה לא בריא לגב התינוק וכל 40 דק צריכים להרים אותו משם.
מה אתן ממליצות מנסיון?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני פסח
אם אני לא טועה גם אז היה כתוב שהמחיר זה 1790
אבל אפשר לעשות חבר מועדון ומקבלים הנחה ל1390
להצטרף למועדון לא עלה לי כסף ולא התחייבתי על כלום
ובכללי מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
ראיתי דונה בשילב עודפים בקרית שדה תעופה
לא בדקתי כמה עולה, אבל המחירים שם זולים משמעותית

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה הכי זול בארה"ב או באירופה לקנות? או אולי בנתב"ג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה