כמה עולה קו סלולרי כשר ללא הגבלה

• הוסף לסימניות
לסלקום יש בעיות קליטה
הייתי יומיים בצפון ולא היה לי פלאפון בגלל בעיות קליטה:mad:
יש לציין שאלה שהיה להם אורנ'ג נהנו מקליטה מצוינת!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1067766:
אני ניידתי אתמול מסלקום לאורנג התקשרתי אליהם ואורנג עצמם שלחו לי שליח עם הסים לבית..
שרות מצויןן.

איך פנית לאורנג ?

• הוסף לסימניות
לשמוע את כל הפרטים מאיש מקצוע

0548454703

• הוסף לסימניות
הייתי בסלקום - הייתה לי קליטה מעולה, התניידתי לאורנג' ומאז במקומות סבירים ונורמליים שהייתה קליטה - כבר אין.
כנראה שזה תלוי יותר באיזורים מחברות.

לגבי מחירים שונים ממה שאומרים וממה שמופיע בחשבונית או לתשלום בסוף....
בכל חברה מתי שהוא 'נכווים' אם לא עוקבים.
כי הם מסתמכים על אלו שלא יעקבו - וככה ישלמו להם.
גם בסלקום, גם באורנג' זה קרה, וברגע שהרמתי טלפון לברר מיד זוכיתי...

עוד לא מצאתי חברה שנותנת את השירות המעולה, החבילה המשתלמת - ולא מנסה פה או שם לקחת עוד כמה וכמה שקלים.....
:cool:

• הוסף לסימניות
יש סוכן מאוד אמין שעובד עם כמה חברות עם שירות מאוד מאוד מיוחד מגיע עד אליך גם על כול תקלה קטנה אפילו שלא באשמתו הוא עומד מול החברה גם אחרי החשבונית הראשונה הוא עובד בעיקר באשדוד אבל יש גם בעוד ערים אני לא יודע בדיוק איפה עוד .
והמספר שלו הוא 0527123500

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1068099:
גם בסלקום, גם באורנג' זה קרה, וברגע שהרמתי טלפון לברר מיד זוכיתי...

:cool:

זהו שבסלקום לא זוכיתי, ועוד נתנו לי את ההרגשה כאילו אני משקר עליהם שהמסלול הוא ללא הגבלה.

כל ילד היום יודע ש 69 ש" זה ללא הגבלה (בנוסף לכך שיש לי שני קוים שלהם והם החליטו את זה רק על קו אחד).

אם היו מודים בטעות ומזכים אותי, הייתי נשאר לקוח שלהם בחפץ לב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצונת;1067319:
באורנג' 63 ש"ח בניוד מחברה אחרת, וכדי לחסוך 60-80 ש"ח כדאי ללכת למרכז שירות לבקש סים שלהם (בדר"כ נותנים בחינם) או לקנות בחנות ב 20 ש"ח ולהתקשר ל *054 למחלקת מכירות לעשות קו ולהעביר להם את הטפסים במייל או בפקס ולהגיד להם שיש לכם כבר סים וכך זה לא עולה לכם, מה שאצל סוכן רגיל זה עולה 83 ש"ח
הפטנט הזה עובד גם את אני רוצה לנייד קו מסלקום לאורנג' ?, וא"כ לא הבנתי לאיזה מספר צריך להתקשר, אין כזה דבר *054
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1068404:
אם היו מודים בטעות ומזכים אותי, הייתי נשאר לקוח שלהם בחפץ לב...

כבר לא אכפת להם שעוזבים אותם בגלל שירות, כי באותו שניה בדיוק מצטרף לקוח חדש מהחברה המתחרה שגם אצלם אין שירות ,

ואולי יש לי כאן קונספירציה על קרטל של דלת מסתובבת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה