כמה ציורים מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
מדהים!
להתייחס לכל ציור יקח לי שנה,
כולם יפים ומאירי עיניים, כולם יחד וכל אחד לחוד...

• הוסף לסימניות
מקסים!
אהבתי במיוחד את האינטרפטציה החרדית לביטלס, ואת כיכר המוסיקה - איזו תנועתיות מקסימה, ואיזה עיצוב דמות! מקסים!
מפריע לי שכשיש המון דמויות כרקע להתרחשות, אתה משאיר אותן בצבע אחיד, כמו ביציאה מתיבת נח. והיו עוד כמה וכמה כאלה (הרבה פעמים בורוד. בחירה מענינת לצבע רקע...). יש בזה משהו שמשדר כמו זילזול. והציורים כאלה מושקעים. הייתי רוצה לראות לפחות כמה שכבות של הדמויות, צבועות עם פרס' אווירית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;994140:
יפה יותר מהמקור
קרדיט לויקיפדיה

באופן אישי אני לא אוהבת שמעלים הודעות בסגנון הזה,
בבחינת 'אונה וטונה מצאתי מאיפה העתקת'
למרות שאני מסכימה בהחלט, הציור מעליב את המקור....
ועכשיו התברר שטעיתי במחשבותי, (ע"ע בסוף)
אבל שההודעה תשאר לכל שאר המקרים האחרים.
(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;994514:
זאת לא הנימה...
זה קו מסויים, ורציתי להראות למי שלא מכיר, כדי שיבינו את הרעיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;994500:
מקסים!
אהבתי במיוחד את האינטרפטציה החרדית לביטלס, ואת כיכר המוסיקה - איזו תנועתיות מקסימה, ואיזה עיצוב דמות! מקסים!
מפריע לי שכשיש המון דמויות כרקע להתרחשות, אתה משאיר אותן בצבע אחיד, כמו ביציאה מתיבת נח. והיו עוד כמה וכמה כאלה (הרבה פעמים בורוד. בחירה מענינת לצבע רקע...). יש בזה משהו שמשדר כמו זילזול. והציורים כאלה מושקעים. הייתי רוצה לראות לפחות כמה שכבות של הדמויות, צבועות עם פרס' אווירית.

הערה בהחלט נכונה ... לא הייתי אומר זלזול אלא יותר שזה מספיק יפה (אני מאוד אוהב!) ככה והמסר הועבר ,אז נקסט!
שימי לב שהדמויות גם צויירו בכוונה תחילה לכך הם מופשטות מאוד ..אפילו יותר מדי ..

אם כי זה נכון שהכל סגול ורוד זה לא הכי טוב ...

בפעם הבאה בע"ה אזכור זאת!
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;994514:

זה מאוד נכון בעיקר למי שלא מכיר ..

הנקודה היא שיש דיסק של להקה גויה משנות השמונים שהתמונה שלה (אותה קקטוס העלה) מאוד מפורסמת ..

אותו לקוח רצה שאני יעשה את אותה תמונה רק עם מסר של אחדות לעמ"י
והכוונה שכל מי שיראה (ומכיר) יבין שזה מתייחס לאותו דיסק מפורסם !

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!!! אהבתי את הביטלס חחח...

• הוסף לסימניות
שבתי בי ואני מתנצלת,
סליחה על הבורות. (:

• הוסף לסימניות
מקצועי ברמממממממוותת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה