כללי כמה צרות שאינדיזיין עושה לי! דחוף!!!

• פותח הנושא ml
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. יש לי קובץ אינדיזיין שכולו טקסט בלבד, וכשאני מייצא אותו לPDF (לא משנה באיזה איכות) הוא סוגר אותו על 35 מ"ב (!!).
2. לא זו בלבד, בPDF הוא נראה זוועה, כאילו יש איזה קו מסביב האותיות (בדקתי את הPDF בכמה מחשבים ובכולם זה נראה זוועה).

3. בכלל, בכל העבודה הוא עשה לי כמה וכמה בעיות, אחת מהם: עשיתי הערות שוליים בשני טורים, ולמרות שלכל השורות היה מוגדר את אותו הרווח בין השורות ולא היה רווח בין הפסקאות, בכל העמ' הטור הימני בהע' שוליים היה קצת יותר גבוה מהשמאלי (במילימטר). בדקתי בסגנון של הטקסט, וגם בהגדרות של הריבוע, ולא הצלחתי לסדר את הבעיה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
הנה הקובץ...

לשם המחשה: שני עמ' טקסט שוקל יותר ממגה, תכפילו ב-200 עמ...
פתחו את הקובץ, ותראו את התצוגה הבעייתית שלו.

קבצים מצורפים

• הקובץ הבעייתי.pdf
    1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יש אולי איזה רקע מתחת, האם הטקסט הוא ווקטורי
האם זה מיובא מאיזשהו תוכנה פיקסלית,
כי בעקרון נראה לי שטקסט וקטורי אמור להיות די קל.

לנסות לסגור דרך פרינט...

• הוסף לסימניות
אתה רוצה שנפתור לך בעיה, ואתה מעלה את הקובץ PDF?
תעלה את הקובץ אינדיזיין + הגופנים המוזרים שאתה משתמש בהם, ונראה מה אפשר לעשות.

אגב, אתה מודע לכך שאתה עובד על קובץ טקסט עם ICC פרופיל של RGB?
ומסומן לך OVERPRINT, זה גם ידוע לך?
והגדרת Stroke (קו מסביב לטקסט), והגם שהוא ללא צבע, הוא כנראה גם גורם מסויים לבעייתיות של הקובץ?

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד (כנראה):
המרת את כל הטקסט לקווי מתאר, ולא זו בלבד אלא ששכחת למחוק את הטקסט המקורי.
באופן נורמלי אין צורך להמיר.

• הוסף לסימניות
כל הבעיות הסתדרו... ב"ה!
בסוף, כרגיל, לא התוכנה הייתה הבעייתית, אלא אני הייתי הטמבל...

שלא כהרגלי, השתמשתי בסגנון מקובץ של משהו אחר, בלי לדעת מה הוא מכיל.
ומשום מה, הוא שם קו דק מסביב לטקסט.
זה גרם שבPDF זה יראה מוזר, וזה גם מה שהביא למשקל המוגזם של הקובץ.

תודה לכל העוזרים... עכ"פ לאלה שניסו, ומהם אף שקלעו...

ל'ונתנו10': עם כבר הזכרת, אז זו ההזדמנות לשאול:
איפה אני מגדיר באינדי איזה פורמט הקובץ? (ז.א. לא היכן אני מגדיר, אלא מה עדיף להגדיר בקובץ של טקסט שחור ופשוט [כמו מה שהעליתי]).
מה זה OVERPRINT? (שיש לי טקסט שבורח מהכתבה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה