כללי כמה שאלות באילוס'?

• הוסף לסימניות
1. נעלמו לי פתאום הריבועים שמסביב לאוביקט - שמשנים גודל וסיבוב וכו' - מובן?!:)
איך מחזירים את זה?

2. ועוד שאלה - איך אני קובעת להגדרה כלשהי שתהיה בברירת המחדל. למשל, אני רוצה שתמיד בכל קובץ שאני אפתח תהיה מבוטלת האפשרות של מרכאות לועזיות ושאני לא אצטרך כל פעם לעשות את זה מחדש.
אני יודעת שאמורים לעשות את זה כאשר אין שום קובץ פתוח, אבל כאשראין לי קובץ פתוח האפשרות של document setup אפורה ואין לי אפשרות להכנס אליה.

אשמח לעזרה מיידית.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;998372:
1. נעלמו לי פתאום הריבועים שמסביב לאוביקט - שמשנים גודל וסיבוב וכו' - מובן?!:)
איך מחזירים את זה?

תודה רבה

ctrl + h

• הוסף לסימניות
1- אני חושבת שהתכוונת ל- CTRL+B
2-באינדזיין קיימת האפשרות לשנות הגדרות ברירת מחדל. באילוסטריטור- אי אפשר לעשות זאת. צריך לשנות כל פעם מחדש בכל קובץ שפותחים. (הצעת ייעול ל-CS7...)

• הוסף לסימניות
לפתוח מסמך,
לעשות את כל השינויים שרוצים: שפה, תיבת טקסט מוכנה לשימוש, צבעים וכו'
לשמור כעמ' תבנית במקום זמין: sava as > Template
ומעכשיו לפתוח עמוד חדש רק מקובץ זה...

(יש אפשרות גם להחליף את קובץ ברירת המחדל ע"י החלפת הקובץ בתוך תיקיית התוכנה,
אבל את קובץ התבנית הזה אפשר לשמור גם באונקי ולקחת לכל מקום בו תעבדי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;998417:
יש אפשרות גם להחליף את קובץ ברירת המחדל ע"י החלפת הקובץ בתוך תיקיית התוכנה,
אשמח לדעת איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rחלי;998387:
1- אני חושבת שהתכוונת ל- CTRL+B
2-באינדזיין קיימת האפשרות לשנות הגדרות ברירת מחדל. באילוסטריטור- אי אפשר לעשות זאת. צריך לשנות כל פעם מחדש בכל קובץ שפותחים. (הצעת ייעול ל-CS7...)
ctrl+b מביא לי את האוביקט האחרון שהעתקתי.
וכשאני עושה ctrl+h נהיה משהו מוזר - אני לוחצת על אוביקטים וזה נראה כאילו הם נבחרים אבל לא מופיע כלום, לא נקודות אחיזה לאוביקט ולא הנקודות האלו של החץ הלבן.

אפשר עוד תגובות?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;998449:
ctrl+b מביא לי את האוביקט האחרון שהעתקתי.
וכשאני עושה ctrl+h נהיה משהו מוזר - אני לוחצת על אוביקטים וזה נראה כאילו הם נבחרים אבל לא מופיע כלום, לא נקודות אחיזה לאוביקט ולא הנקודות האלו של החץ הלבן.

אפשר עוד תגובות?
תודה

אז אולי את מתכוונת אז לshift + ctrl + b
שזה הצג תיבה תוחמת.

בגדול בתפריט view יש לך כל מיני אופציות של שוו (הצג) או הייד (הסתר)
מן הסתם תמצאי שם את מה שאת רוצה בדיוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה