כללי כמה שאלות באינדזיין

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם לא אכפת לכם שאני ממלא את הפורום עם השאלות שלי יש לי עוד כמה שאלות;)

1. איך אני עושה שבסגנון פיסקה מסויים, שהגדרתי שהיה תמיד בראש עמוד, יהיה לו הרבה רווח בינו לבין הטקסט מתחתיו, ובינו לבין הכותרות, כלומר כאילו שיהיה שם תיבת טקסט חדשה והוא באמצע התיבת טקסט מכל הצדדים,

2. איך אני עושה שכשיש שתי טורים, ואני מגדיר שסגנון פיסקה מסויים תמיד יתחיל בראש עמוד, שהעמוד הקודם (שממנו הטקסט הלך) יגמור יפה לא עם כ"כ רווח (ולא ידני, מפני שאם ידני אם אני מוסיף טקסט אינדזיין לא מעדכן את התיבת טקסט שיהיה יותר גדול)

3. למה כשאני מגדיר בסגנון פיסקה שהסגנון הבאה יהיה סגנון מסויים, ואני מחיל את זה על פיסקה, הפסקה הבאה לא נהפך למה שהוגדר

תודה רבה רבה מראש

וגם תודה גדול ל"ונסנו10", ו"eliezer" שעונים בכזה מהירות, מקצועית, ברורות, ובסבלנות, אני חושב שכמעט שאין פה מישהו בהפורום הזה שלא נעזר דרככם. תמשיכו! ותודה רבה!

• הוסף לסימניות
1. בשביל הטקסט מתחתיו, צריך להגדיר בסגנון שיהיה רווח אחרי הפסקה, (Spase after)
בשביל שיהיה רווח מעליו, צריך להגדיר לו קו פסקה עליון ללא צבע, שישמר בתוך המסגרת, מצורף תמונה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 55.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
2. יש בגירסת CS6 אופציה לגודל מסגרת אוטומטי, (Auto Size) תבדוק אולי זה יעזור, אם לא עזר תעשה אלט קונטרול C, ותעשה את זה ידנית בסוף עריכת הטקסט, בשלב העימוד הידני

• הוסף לסימניות
3. למיטב ידיעתי האופציה הזו פועלת רק בהקלדת טקסט חדש ולא בטקסט קיים
וגם תודה גדול ל"ונסנו10", ו"eliezer" שעונים בכזה מהירות, מקצועית, ברורות, ובסבלנות, אני חושב שכמעט שאין פה מישהו בהפורום הזה שלא נעזר דרככם. תמשיכו! ותודה רבה!
מצטרף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1511481:
2. יש בגירסת CS6 אופציה לגודל מסגרת אוטומטי, (Auto Size) תבדוק אולי זה יעזור, אם לא עזר תעשה אלט קונטרול C, ותעשה את זה ידנית בסוף עריכת הטקסט, בשלב העימוד הידני
תודה רבה
אבל אני עכשיו ניסית את זה אבל לא ראיתי שזה עובד

• הוסף לסימניות
הauto size
ניסיתי דרך מאסטר וגם דרך בחירת תיבת טקסט עצמו פשוט שום דבר לא קרה

• הוסף לסימניות
איך הגדרת את הטורים, בסגנון פסקה או במסגרת טקסט?

• הוסף לסימניות
מסגרת טקסט (קודם עשיתי בסגנון אבל אינדזיין התחיל לעבוד נורא לאט החלפתי)

• הוסף לסימניות
3. אתה יכול לבחור את כל הטקסט, ואז בחלון סגנונות, בחץ הקטן של ההגדרות, יש משהו שנקרא:
Apply Style then Next Style

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1511570:
3. אתה יכול לבחור את כל הטקסט, ואז בחלון סגנונות, בחץ הקטן של ההגדרות, יש משהו שנקרא:
Apply Style then Next Style

תודה רבה אבל אני לא מוצא את זה

• הוסף לסימניות
טעות שלי.
זה קליק ימיני על שם הסגנון הראשון.

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 189.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1511481:

מה יכול להיות הסיבה שבקובץ מסויים לא עובד האופצי' של auto size וקובץ אחר זה כן עובד?
ואיך אני יכול להגדיר שזה יהיה עד השוליים ולא יעבור?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה