קורונה כמה שאלות על מלונית דחוף!!

• הוסף לסימניות
יש לנו כמה במשפחה עם תסמינים מובהקים,
עשינו היום ב1 בצהרים בדיקה.
שאלותי:
1. האם יש סיכוי להתפנות למלונית לפני החג?
2. לאן הכי מומלץ ללכת לפני החג? האם יש מלונית מסוימת שהתקבץ בה מנין נחמד? וכמובן עם אוכל הגיוני.
3. האם יש אפשרות להביא אוכל מהבית ולחמם על פלטות במלונית?
תודה לעונים!!

• הוסף לסימניות
לפי איך ששמעתי בית הארחה בבית וגן
גם מבינת האוכל וג מבחינת הציבור הכי טוב
השאלה אם יכניסו לפני החג ....

• הוסף לסימניות
1. תלוי בעיר מגוריכם.
2. כל המלוניות אותו כוון של תנאים פלוס מינוס. אם תקבלו בחירה תבחרו לפי ברור של - איפה יש מקבץ הכי טוב של המגזר אליה אתם משתייכים. (בחלק מהמלוניות יש לי אפשרות לברר, בפרטי)
3. יש אפשרות להביא אוכל מהבית, תצטרכו להביא אתכם פלטה. קחו בחשבון שהמקרר בחדר לא מכיל הרבה.

אם תצטרכו עזרה נוספת במידע או בכל תחום אפשר לנסות בפרטי.

בהצלחה ורפו''ש

• הוסף לסימניות
1. תלוי בעיר מגוריכם.
2. כל המלוניות אותו כוון של תנאים פלוס מינוס. אם תקבלו בחירה תבחרו לפי ברור של - איפה יש מקבץ הכי טוב של המגזר אליה אתם משתייכים. (בחלק מהמלוניות יש לי אפשרות לברר, בפרטי)
3. יש אפשרות להביא אוכל מהבית, תצטרכו להביא אתכם פלטה. קחו בחשבון שהמקרר בחדר לא מכיל הרבה.

אם תצטרכו עזרה נוספת במידע או בכל תחום אפשר לנסות בפרטי.

בהצלחה ורפו''ש
אין לי אפשרות לפנות בפרטי.
יש לכם אולי מידע על מה קורה בקראון פלאז'ה?
מבחינה רוחנית חברתית בעיקר...

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב אתכם
אך אנו עשינו אתמול בבוקר ביקה, ותשובות אין
והודיעו לנו מהעיריה שיש קריסה בפיקוד העורף, והסיכויים להתפנות למלוניות הוא אפסיי

• הוסף לסימניות
מתוך חדשות הערב:
אלחנן גרוסבוים במהדורה המרכזית לקהאן בקו"ח: יש עליה של יותר מ1000 אחוז לביקוש למלוניות מהבוקר, מי שפנה רק היום אני מייעץ לו שיראה להתארגן בבית כי לא בטוח שיספיקו לפנות אותו.

• הוסף לסימניות
אם נתפנה רק לאחר החג, כמה זמן יאפשרו לנו להיות שם?
(חלק מהמשפחה עדיין מתוסמנים)

• הוסף לסימניות
עד שלאחרון עוברים עשרה ימים מהבדיקה ואין תסמינים

• הוסף לסימניות
מתוך חדשות הערב:
אלחנן גרוסבוים במהדורה המרכזית לקהאן בקו"ח: יש עליה של יותר מ1000 אחוז לביקוש למלוניות מהבוקר, מי שפנה רק היום אני מייעץ לו שיראה להתארגן בבית כי לא בטוח שיספיקו לפנות אותו.
ואוו, זה מסביר את העליה החדה ב1000% :) בפניות שהגיעו אלי היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה