דרוש מידע כמה שווה ממ"ד בקו העימות בשמאות דירה?

• הוסף לסימניות
חתמנו כבר על המשכנתא, וביקשתי מהבנקאי שישלח לי את הדוח שמעאות. (השמאי לא הסכים לשלוח לי)
ואני רואה שהוא כתב שחור על גבי לבן שאין לנו ממ"ד בדירה- על אף שזה לא נכון, יש לנו ממד.
כמה זה יכול להוריד מהערך של הדירה?
יש מה לעשות כלפי הבנק/שמאי?
אציין שמדובר בדירה באזור שסמוך לקו העימות.

• הוסף לסימניות
חתמנו כבר על המשכנתא, וביקשתי מהבנקאי שישלח לי את הדוח שמעאות. (השמאי לא הסכים לשלוח לי)
ואני רואה שהוא כתב שחור על גבי לבן שאין לנו ממ"ד בדירה- על אף שזה לא נכון, יש לנו ממד.
כמה זה יכול להוריד מהערך של הדירה?
יש מה לעשות כלפי הבנק/שמאי?
אציין שמדובר בדירה באזור שסמוך לקו העימות.
למה הוא כותב שאין אם יש ?

• הוסף לסימניות
למה הוא כותב שאין אם יש ?
סיכמנו שיגיע לדירה, איכשהו זה התפספס לו, ושלח ברגע האחרון שמאי אחר, אולי מדובר בטעות של השמאי, או שזה מקוצר זמן, לא ברור....מה שבטוח שקיבלנו ממנו שירות מזעזע! (דחקנו בו לטפל בזה בדחיפות כי היינו חייבים כבר להוציא את המשכנתא.)
אני צריכה לדעת האם זה משמעותי בשווי דירה.

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין שווי הדירה בשמאות לעומת מה שחשבתם?
איזה משכנתא מדובר? דירה קיימת או קניית דירה?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין שווי הדירה בשמאות לעומת מה שחשבתם?
איזה משכנתא מדובר? דירה קיימת או קניית דירה?
לפי דברי המתווך, שאולי הגזים קצת, זה הבדל של 100 אל"ש.
יכול להיות שבמציאות זה הבדל של 50 אל"ש.
וזה בדיוק הסכום שחסר לנו בשביל ההון עצמי, וזה דפק אותנו עם הלוואה בנוסף למשכנתא.
מדובר בקניית דירה ראשונה.

• הוסף לסימניות
כמה ההבדל בין השמאות לחוזה?
השמאות בקניית דירה לעולם לא יכולה לעבור את החוזה.

אם יש לכם תלונה על שמאי, יש גם את איגוד השמאים (לא יודע באמת אם זה גוף רלוונטי לתלונות).

• הוסף לסימניות
כמה ההבדל בין השמאות לחוזה?
השמאות בקניית דירה לעולם לא יכולה לעבור את החוזה.

אם יש לכם תלונה על שמאי, יש גם את איגוד השמאים (לא יודע באמת אם זה גוף רלוונטי לתלונות).
הבדל של 150,000 אל"ש.
אשמח למידע נוסף אם מישהו יודע אם באמת משפיע הממ"ד/או שההבדל בין הסגירה לשמעות מוגזם.
תודה

• הוסף לסימניות
סביר שזה אכן די משמעותי, במיוחד במיקום הדירה.

יש לכם יועץ משכנתא? מה היועץ טוען? העבודה שלו זה לסדר סיבוכים (ויועץ טוב היה 'דואג' שהשמאי ייתן שמאות גבוהה!)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא ספר את החדר רק לא ציין שזה ממ"ד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מכירה שמאי שיעשה לי את החסד הזה... ויענה לשאלה פשוטה כמה זה אמור להיות שווה.
תודה בכל מקרה.
ניסית?
מאד מקובל להרים טלפון לשאלה קצרה, עקרונית.
ואולי גם יש לו איך לעזור לך מול הבנק (בתשלום)
אני מקבלת המון טלפונים כאלה, ואם אני יכולה לעזור במענה קצר, אז למה לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה