כמו להראות תמונה שלך בגיל לא הכי מחמיא

• הוסף לסימניות
זה נחמד.
ההבעה של החסיד מצחיקה.
היד מסובבת בצורה מטרידה.
גם אהבתי שהתפוחי אדמה לא מאיימים מושכים טורפים יוני סטייל, אלא עם הבעה של.... ובכן, של תפוחי אדמה.
להבא, הרקע קצת אוריינטלי מעמיס בעין, הכל צריך להיות אוורירי.
האמירה פשטנית מה, אבל הבימוי נחמד.
עוד!

לא להבהל מהנעלבים. במקום שאין חוש הומור אין ביקורת עצמית, במקום שאין ביקורת עצמית אין אגו מרוסן, במקום שאין אגו מרוסן יש רגישות יתר שאם נתחשב בה לא נצא ראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2097486:
זה נחמד.
ההבעה של החסיד מצחיקה.
היד מסובבת בצורה מטרידה.
גם אהבתי שהתפוחי אדמה לא מאיימים מושכים טורפים יוני סטייל, אלא עם הבעה של.... ובכן, של תפוחי אדמה.
להבא, הרקע קצת אוריינטלי מעמיס בעין, הכל צריך להיות אוורירי.
האמירה פשטנית מה, אבל הבימוי נחמד.
עוד!

חה חה הבעה של..תפוחי אדמה.. שטפתי כלים וצחקתי בקול..:)
זו קריקטורה ראשונה בחיי (שהאמת לא התיימרה להקרא קריקטורה אלא סתם שירבוטן) עם הזמן אני באמת קולטת יותר את הכיוון של קריקטורות והקריקטורה השניה שלי בהחלט יצאה יותר נקיה ואוורירית, פחות עמוסה בצבע.
אבל העניין שלי בחיים (כרגע בכל אופן) הוא לא קריקטורות..:cool:
בכל זאת אזכור את הנק' שציינתם לפעם הבאה א"יה.
תודות תודות רבות רבות

• הוסף לסימניות
:) ברוכים הבאים לצ'ולנט, ליבליב.

• הוסף לסימניות
ליבליב, זה טובבב
אז את כן יכולה!

ההבעה מגניבה עד כאב, זה כמעט זז!
יש לך יכולת מדהימה לשלוט בהבעות הפנים בצורה מדויקת והומוריסטית כראוי. ואת מביעה את מה שרצית בצורה טובה.

מחכה לראות עוד קריקטורות ויצירות יפות מפרי עטך.
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2098153:
ליבליב, זה טובבב
אז את כן יכולה!

ההבעה מגניבה עד כאב, זה כמעט זז!
יש לך יכולת מדהימה לשלוט בהבעות הפנים בצורה מדויקת והומוריסטית כראוי. ואת מביעה את מה שרצית בצורה טובה.

מחכה לראות עוד קריקטורות ויצירות יפות מפרי עטך.
ים הצלחות!

חומד שכמותך.:eek:
איך היה המבחן??? כל הפורום היה בכוננות ותרם למוסדות קבר רחל להצלחתך! ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2098445:
חומד שכמותך.:eek:
איך היה המבחן??? כל הפורום היה בכוננות ותרם למוסדות קבר רחל להצלחתך! ;)

תודה:p
היה זוועה.
בסוף היו צריכים 2 הבדלים בין תרפ"ט לתרצ"ו, ואני שכחתי את הראשון.
מה שכן, באופן מוזר למדי, המוח שלי גילה יכולת בקיאות מדהימה וזיכרון פורמאלי בכל הנוגע לפרטים חסרי חשיבות. זכרתי את שנות שלטונם המדויקות של כל הצארים. רק חבל שלא היה על זה אף שאלה. בסוף, רק כדי להוכיח שאני לא גורנישט מוחלט, דחפתי את זה איפשהו באחת השאלות על תלמידי הבעש"ט:eek:
נו שוין, מחר יש עוד מבחן.

לא לבטל את הוראת הקבע...

הצלחות ויום מקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה