כן ככה סתיו...

• הוסף לסימניות
עם צבעים משלו

קבצים מצורפים

• IMG_8704.JPG
    KB 241.3 · צפיות: 13
  • IMG_8794.JPG
    KB 389.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה בצפון?
יש לי תחושה שאני מכירה את המיקום ואת הסיגנון...
הסתכלות מיוחדת.

• הוסף לסימניות
יפה אצלכם שמה הא???
ממש מיוחד אהבתי...

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות אחת אחת! התחברתי לשתיהן.

הטקסטורה בתמונה השניה יוצאת מן הכלל!

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למעלות? מזכיר קצת...
אבל נראה לי שבהרבה מקומות בארץ יש את האבנים האדומות המשתלבות עם הגינון הזה וכו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1104277:
זה בצפון?
יש לי תחושה שאני מכירה את המיקום ואת הסיגנון...
הסתכלות מיוחדת.

נכתב ע"י naomif;1104585:
את מתכוונת למעלות? מזכיר קצת...
אבל נראה לי שבהרבה מקומות בארץ יש את האבנים האדומות המשתלבות עם הגינון הזה וכו..

היא התכוונה לקריה בחצור...
גם בחצור וגם במעלות זה יכול להיות, אבל יותר נראה חצור ממעלות...

• הוסף לסימניות
לא חצור ולא מעולות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1104537:
הטקסטורה בתמונה השניה יוצאת מן הכלל!
וגם 'הדגם', [הצורות החוזרות על עצמם].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה