דרוש מידע כניסה לאתר של משרד החינוך לבעלי פלאפון כשר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
מבקשת עזרה דחופה לאחר שלא נעניתי לא בחברת הסלולר ולא בתמיכה טכנית של משרד החינוך
יש לי פלא כשר כאמור, ואני מנסה להכנס לפורטל של משרד החינוך (אני מורה), וכעת הם שינו את המערכת
כך שיש צורך בתז ופלא כדי שישלחו אליי הודעה קולית
אני מזינה פרטים ולא מקבלת את ההודעה הקולית, כלומר בצג שלי של הפלא נראה רק "מספר לא מוכר" ולא היה שום צלצול ושום הודעה.
למישהו זה קרה?
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
כאשר יש לך על הצג "מספר לא מוכר" - את אמורה להרים את השיחה ולהקשיב לקוד שניתן לך..

• הוסף לסימניות
כאשר יש לך על הצג "מספר לא מוכר" - את אמורה להרים את השיחה ולהקשיב לקוד שניתן לך..
אני יודעת
אבל הפלא לא מצלצל
אחרי כמה שניות נראה בשיחות נכנסות שהייתה שיחה, היא לא צלצלה, וכתוב מספר לא מוכר בכתום
משהו עלום ביותר... לא נתקלתי בזה אפעם

• הוסף לסימניות
אני יודעת
אבל הפלא לא מצלצל
אחרי כמה שניות נראה בשיחות נכנסות שהייתה שיחה, היא לא צלצלה, וכתוב מספר לא מוכר בכתום
אולי זה ברשימת דחיה? נראה משהו בהגדרות.
ניסית לכבות ולהדליק? להחליף מכשיר?

• הוסף לסימניות
כביתי והדלקתי לא עזר שנתיתי משהו בהגדרות בפרטרנר אמרו לי
לא עזר כלום
לא החלפתי מכשיר יש לי 5X5 זה אמור לקבל הודעות קוליות

• הוסף לסימניות
לפעמים נתקע משהו באתר וזה קורה, קרה גם לי תקופה ארוכה עד שקבעתי שם משתמש וסיסמה

• הוסף לסימניות
נשמע שיש לך הגדרה לחסום שיחות ממספרים לא מוכרים\מספרים חסויים.
אני לא מתמצא במכשיר שיש לך כדי להדריך, אבל נסי לבדוק בכיוון הזה.

לחלופין, להעביר את הסים שלך למכשיר אחר ולנסות שם לקבל את השיחה.
(אולי לנסות הפניית כל השיחות רק לזמן שאת מנסה לקבל את הקוד)

• הוסף לסימניות
אכן זה נראה כמו ההגדרה של רשימה שחורה שבברירת מחדל חוסמת שיחות חסויות.

• הוסף לסימניות
הסתדר תודה לכל העונים
נגשץי לחנות פלאפונים כשרים שיש לנו פ הועשו לי עדכון גרסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה