כניסה לדירה דרך המטבח, רלוונטי??

• הוסף לסימניות
1. מדובר בדירה להשכרה.
2. המטבח בנוי כבר, השאלה האם שווה לפרק.

האם זה לעניין שהמטבח ישאר במיקומו הנוכחי?
האם עדיף לעשות אותו ביחד עם הסלון ואז ישאר חדר הכניסה ריק (ספות וכו')
או אולי לעשות קיר רי''ש קטנטן מול הכניסה שלא יכנסו ישר לבלאגן של המטבח?

אשמח לעצותיכם המחכימות...

קבצים מצורפים

• דירה 6.jpg
    דירה 6.jpg
    KB 316.2 · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
1. מדובר בדירה להשכרה.
אנשים פחות ישכרו כזאת דירה ובוודאי גם ישלמו עליה פחות-משמעותי (תלוי באזור, לדעתי בערך 1.000 שח הבדל)
השאלה האם שווה לפרק.
מה השיפוץ שעושים עכשיו? מחליפים ריצוף? אם כן, זה פחות עלויות, ויותר פשוט להעביר צנרת.
אם לא-זה כבר באמת שיקול כבד.
לדירה שכורה הייתי מסתפקת במטבח של 20.000 (לא פחות, בכ"ז מדובר בדירת 4 חדרים)
בחישוב העלויות במידה ואתם במילא מחליפים ריצוף= 20.000 מטבח +פירוק והרכבה +חיפויי קיר (עבודה +חומר) בערך 3.000 עוד כמה הוצאות לא צפויות. סה"כ גג 30.000
הפרש של 1.000 לחודש בשכירות מוחזר תוך שנתיים וחצי ומתחילים להרוויח. וגם יותר פשוט למצוא שוכרים.

• הוסף לסימניות
אז מה כן?

• הוסף לסימניות
אנשים פחות ישכרו כזאת דירה ובוודאי גם ישלמו עליה פחות-משמעותי (תלוי באזור, לדעתי בערך 1.000 שח הבדל)
אנחנו עזבנו דירת שכירות בין היתר בגלל כניסה דרך המטבח
זה סיוט
עד היום הדירה הזו ריקה

• הוסף לסימניות
אז מה כן?

אני רואה שהמידות בחדר כניסה מאד יפות
ואם מגדילים את החלון לחצר ואפילו עושים משם פתח- יכול להיות אזור ספות נפלא.
ואז המטבח 2.50 *5.74 איפה שהספה והעמודון
הייתי עושה מטבח פתוח/חצי פתוח.
כמובן- שאם יש דרך לעשות את הכניסה מהחצר-איפה שהסלון-הכי טוב (בעיקר כי נראה שהמעבר מהחדר כניסה לסלון ממש צר ומעט מסדרון.)

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את השטח
ולא את הנתונים
אבל אני רואה שם שיש אפשרות לעשות דלת מחדר המדרגות למרפסת
וליצור כניסה דרך המרפסת - לסגור מבואה לבית
בקיצור -זה תלוי מה מי מו למה כמה...

• הוסף לסימניות
אני לא אדריכלית
אבל חשבתי שאם אין אפשרות לעשות כניסה במרפסת
אז אולי להעביר איכשהו החדר שירות ושירותי אורחים בחכמה בחדר כניסה
ואז לעשות סלון ומטבח מחובר עם איזה הפרדה של קיר
משהו בכיוון הזה

• הוסף לסימניות
הסלון ממש תקוע בכניסה.

אולי......

להתאמץ להכניס בחלל הגדול מטבח סלון ופינת אוכל על חשבון צמצום חדר השירות.
ובחלל של הכניסה לעשות חדר אירוח/ קליניקה/ משרד עם קירות ניידים, יש שוכרים שיהיו מוכנים לשלם על זה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי להעביר לחדר כניסה הזה את שירותי האורחים, ובנוסף לעשות ארון יפה שמכיל בתוכו את המכונות והכביסה, ואת החלון שם להפוך לדלת יציאה למרפסת (בשביל לתלות כביסה), ואז מרויחים חלל גדול יותק לסלון + מטבח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה