כנסו שניה - למה הורים מוכרים מעשיות לילדים?

נכתב ע"י sari93;1302336:
לא מסכימה עם המשפט הזה.
יש עדיין ב"ה המון בחורים (בעיקר) בדורנו שלא יודעים כלום עד שמתחתנים וב"ה מקימים בתים מקסימים

אז את לא מסכימה,
יש הרבה מאוד שעוברים ואף אחד לא יודע.
ובקשר להרבה מאוד בחורים.... אין לך מושג כמה מהם יודעים ויודעים טוב מאוד ואף אחד לא יודע.... וזה אני כותבת מידיעה.

(ובכלל אני לא מבינה איך אפשר להסביר לבנות מהי צניעות בלי להבין כמה דברים בסיסיים)

פעם ראיתם מה בחורי הישיבות לומדים בין דפי הגמרא...?

בציבור החסידי לא לומדים כמה מסכתות שלמות.
וגם מדלגים המון דפים באמצע מסכתות אחרות.

(למרות שאני בטוחה ש98.9% הולכים לבדוק את מה שדילגו...)

תעצורנה בזמן,
ותערוכנה את ההודעות...

נכתב ע"י יונה יונה;1302344:
אז את לא מסכימה,
יש הרבה מאוד שעוברים ואף אחד לא יודע.
ובקשר להרבה מאוד בחורים.... אין לך מושג כמה מהם יודעים ויודעים טוב מאוד ואף אחד לא יודע.... וזה אני כותבת מידיעה.

(ובכלל אני לא מבינה איך אפשר להסביר לבנות מהי צניעות בלי להבין כמה דברים בסיסיים)

יכול להיות (או כמעט בטוח) שזה תלוי באיזה חוגים

מסכנה פותחת האשכול,
תכלס רצתה לשאול משהו שיסייע לה פרסומית...
וקיבלה אשכול בנוסח: ״אמא, מדוע........״ ;)

נ.ב. אני אישית מסכימה עם דעתם של ariels וכדו׳, אך נראה לי שהדיון גלש ממש ממטרתו המקורית, ואין מקום בפורום פרסום מקצועי, ובכלל בפרוג, לדון בנושאים שנוגעים גם בדעה השקפתית-הלכתית, יש בזה דעות, וכל הורה (או כל מורה בבית ספר...) צריך ללכת בקו שרבותיו (או רבני החוג שאליו משתיך ביה״ס-במקרה של מורה) מתווים לו בנושאים כאלו...
במיוחד לעוסקים בהוראה כדאי פשוט לשאול בצורה ברורה מורה הוראה, מה ואיך...

נ.ב. אין!!! בעולם בחורים שלא יודעים כלום עד שמתחתנים, אולי בחורות, בטח ובטח שלא בחורים... זה פשוט לא הגיוני מבחינה מעשית, אבל זה ממש לא המקום להכנס נושא הזה...
הורה שחושב שהבחורים שלו לא יודעים כלום, זה יהיה סימן מובהק לחוסר התקשורת בינו לבין ילדיו...
ומי שחושב לגדל בחורים כאלו, כדאי שירד מזה מהר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה