כללי כנס התנהלות נבונה לגרפיקאים, תרצו לבוא?

• הוסף לסימניות
מעוניינת בירושלים.
אבל בשעות הערב... פליז

• הוסף לסימניות
גרה בצפון
אשמח אם תהיה אפשרות להשתתף בוובינר, אני מניחה שלא אהיה היחידה

• הוסף לסימניות
יוזמה מבורכת!!!
בירושלים- אבוא ואביא איתי לפחות עוד 3/4...

• הוסף לסימניות
רק בבני ברק, מעוניין מאוד.
רלוונטי גם לי וגם לאשתי, אך ככל הנראה רק אחד מאיתנו יגיע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TODA;2367666:
תריבו, תריבו, בני ברק ירושלים ירושלים בני ברק
כולללללה שעה ורבע נסיעה, הגזמתם!!!!!

כן, אבל כשאתה גר בצפת וגם ככה יש לך עוד שעתיים וחצי-שלוש לפני זה אז בני ברק הופך להיות הרבה יותר רלוונטי... :)

• הוסף לסימניות
אשמח להשתתף בבני ברק

• הוסף לסימניות
נשמע שווה
עדיף בירושלים..

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת
אם זה חשוב אני מהצפון
אבל לא סיפור בשבילי להגיע לבני ברק

• הוסף לסימניות
אני רוצה בבני ברק ברחוב חזון איש מס' 6 קומה ראשונה;)
לא משנה איפה העיקר שיהיה נגיע לכל מקום

• הוסף לסימניות
מעוניינת מאוד!
עדיף בני ברק

• הוסף לסימניות
עדכון חשוב
בעזרת השם פרוג יערכו בקרוב כנס למעצבות, בין ההרצאות יהיו כאלו שקשורות לתמחור ושיווק עצמי.
אין לי עדיין פרטים מלאים מי אמור/ה לדבר שם, הודעה מפורטת אמורה להתפרסם כבר בימים הקרובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה