כללי כנפי רוח - איזה לוגו עדיף?

• הוסף לסימניות
מבחינת הכנפיים (הציפור...)

אשמח לשמוע חוות דעת רבות!

תזכו למצוות ורוב הצלחות:)

קבצים מצורפים

• כנפי רוח שתי אופציות לוגו.png
    כנפי רוח שתי אופציות לוגו.png
    KB 5.2 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אשמח גם להצעות ייעול אם ישנן. (חוץ מבחירה מועדפת בין 1 ל- 2)

עזרתם דחופה, אנא הגיבו בעין יפה:)

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה אבל בהקטנה לא יראו את הציפור בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י veredb;2296021:
הרעיון יפה אבל בהקטנה לא יראו את הציפור בכלל

אקח זאת לתשומת ליבי.

בהנחה שאדאג שבהקטנה כן יראו, מה עדיף?
(וגם, מקסימום לא יראו שזאת ציפור, יחד עם זאת, בהחלט ניסיתי וגם בגודל קטן מאד שמים לב שזה כנפיים. וזה מה שחשוב.)

• הוסף לסימניות
לאיזה עסק זה בדיוק?

• הוסף לסימניות
הייתי משלבת את הציפור באות י' אולי. היכן שהיא נמצאת עכשיו , זה לא ברור שזה ציפור יחסית לגודל של המלל. וכמובן צובעת את הלוגו בצבעי תכלת / ירוק / סגול

• הוסף לסימניות
מצטרפת להצעה (לשלב את הציפור בי') ככה זה לא לגמרי זורם,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הייתי מעדיף את הראשון בגלל שיותר ברור. בכל אופן אני מצטרף להצעות לשנות את מיקום הציפור. במיקום הנוכחי זה נראה כאילו מישהו לכד אותה ואוחז אותה בכנף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;2296367:
הייתי משלבת את הציפור באות י' אולי. היכן שהיא נמצאת עכשיו , זה לא ברור שזה ציפור יחסית לגודל של המלל. וכמובן צובעת את הלוגו בצבעי תכלת / ירוק / סגול

נכתב ע"י רודא;2296441:
מצטרפת להצעה (לשלב את הציפור בי') ככה זה לא לגמרי זורם,
בהצלחה

נכתב ע"י ישיר;2296808:
הייתי מעדיף את הראשון בגלל שיותר ברור. בכל אופן אני מצטרף להצעות לשנות את מיקום הציפור. במיקום הנוכחי זה נראה כאילו מישהו לכד אותה ואוחז אותה בכנף...

אני רואה שבאמת יש הרבה הצעות לשנות את המיקום, איך לדעתכם אפשר לשלב אותה בי'?
חשבתי הרבה ולא עלה בדעתי רעיון, אשמח לעזרה.

וכל חוות דעת נוספת על הלוגו, תתקבל בברכה,
כמובן שהצבע של הלוגו יהיה צבעוני, אך היה חשוב לי להעלות בשחור לבן גם בשביל הנראות הברורה וגם כי לפעמים זה יצטרך להופיע בשחור לבן.

• הוסף לסימניות
תוכלי למקם אותה גדולה ויפה מימין לכ' יש שם זוית שמתאימה לכנף
כך היא גם תהיה בגודל האותיות ולא תהיה בעיה של קריאות

• הוסף לסימניות
ניסיתי עוד כמה אופציות, מה עדיף?

אודה לחוות דעתכם בהקדם. יישר כח!

קבצים מצורפים

• כנפי רוח בכ.png
    KB 6 · צפיות: 16
  • כנפרי רוח בין הי לר.png
    KB 5.8 · צפיות: 20
  • כנפי רוח בין הפ לי.png
    KB 6.1 · צפיות: 18
  • כנפי רוח הי ציפור.png
    KB 6.1 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה