'כנפי רוח' בביצוע חדש של המקהלה שלי - 'משאלות'

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם הכנה על ההפקה / הקולות או מה שתרצו.
נכון שתמיד כיף לשמוע תגובות טובות, אבל אני כאן גם כדי ללמוד :)

לא מזמן קניתי Nexus שפתח בפניי עולם סאונדים חדש ומדהים. זה השיר ראשון שלי איתו.

דניאל.

כנפי רוח משאלות.jpg

כנפי רוח - משאלות
מילים: הראי"ה קוק זצ"ל | לחן אביגיל עוזיאל-עמר | עיבוד: דניאל ישי | ביצוע מקורי: ביני לנדאו

https://www.youtube.com/watch?v=YnM6F6iulUc
גם בכיכר השבת: https://www.kikar.co.il/308370.html
הידברות: https://www.hidabroot.org/article/1122065

קבצים מצורפים

• כנפי רוח - משאלות - מאסטר MP3.mp3
    4.5 MB · צפיות: 255
  • הוסף לסימניות
יפה!

רציתי לומר לך, שנקסוס זה סינתיסייזר.
ומה, לכל הרוחות, עושה סיתיסייזר בשיר כזה?

אבל זה מצא חן בעיניי: עדין ויפה.

שהתחיל המקצב המהיר, טיפה התאכזבתי...
הייתי מעדיף שימשיך בכיוון של ההתחלה.

שמעתי ארבעה פעמים ברצף...

משהו קטן:
הסאונד של הנקסוס מאוד פתוח ומשוחרר.
ולעומתו המקהלה נשמעת ממש מונו...
אולי טיפה יותר רוורב למקהלה?
יש לה רוורב בכלל?

לא מבין בזה...
אולי יהיה פה מישהו שירחיב יותר.

• הוסף לסימניות
דווקא עיבוד מעניין מאוד, אהבתי!!!!,
המקהלה צריך להרחיב אותה ע"י שליחת הרצועות לימין ושמאל לפי זוג, (ז"א , אם יש ששה ערוצי שירה, אז שלש לימין שלש שמאל, וכן עם קולות שניים, נמוך לימין ועוד הכפלה של נמוך לשמאל, וכן הלאה, בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
יפה!

רציתי לומר לך, שנקסוס זה סינתיסייזר.
ומה, לכל הרוחות, עושה סיתיסייזר בשיר כזה?

אבל זה מצא חן בעיניי: עדין ויפה.

שהתחיל המקצב המהיר, טיפה התאכזבתי...
הייתי מעדיף שימשיך בכיוון של ההתחלה.

שמעתי ארבעה פעמים ברצף...

משהו קטן:
הסאונד של הנקסוס מאוד פתוח ומשוחרר.
ולעומתו המקהלה נשמעת ממש מונו...
אולי טיפה יותר רוורב למקהלה?
יש לה רוורב בכלל?

לא מבין בזה...
אולי יהיה פה מישהו שירחיב יותר.

תודה על התגובה המפורטת!
יש ריוורב למקהלה. כנראה שצריך יותר.
אני מתלמד בעניין המיקסים. לפעמים לוקח לאיש מקצוע ולפעמים לא מתאפק ומנסה לבד.
מודה שלא שלחתי מספיק לצדדים. רק קצת.
אלמד להבא.
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
דווקא עיבוד מעניין מאוד, אהבתי!!!!,
המקהלה צריך להרחיב אותה ע"י שליחת הרצועות לימין ושמאל לפי זוג, (ז"א , אם יש ששה ערוצי שירה, אז שלש לימין שלש שמאל, וכן עם קולות שניים, נמוך לימין ועוד הכפלה של נמוך לשמאל, וכן הלאה, בהצלחה!!
תודה!
אם יש לי 5 ערוצי שירה (כמס' הילדים) אפשר לשלוח 2 לצד אחד ו-3 לשני או שכדאי להוסיף ערוץ נוסף שתהיה אחידות?
או לחילופין - קול נמוך במרכז, 2 ימין ו-2 שמאל?

• הוסף לסימניות
תודה!
אם יש לי 5 ערוצי שירה (כמס' הילדים) אפשר לשלוח 2 לצד אחד ו-3 לשני או שכדאי להוסיף ערוץ נוסף שתהיה אחידות?
או לחילופין - קול נמוך במרכז, 2 ימין ו-2 שמאל?
אם יש לך 5 ערוצי שירה אותו דבר (לא מעורבב של גבוה , נמוך , פלצט, אלא הכל מקהלה ראשית ויש לך חמש, אז תעשה אחד באמצע, ושתיים ימינה ושמאלה, מה שמצדדים אמור להיות זוגי, הוי אומר, שתיים נמוכים (אחד ימין אחד שמאל), שני ערוצי גבוהים (לימין ולשמאל ) וכן הלאה!, בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה