כנראה שזה הכי מתאים לכאן..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסאונד מצויין, הקריינות ומוזיקת הרקע משתלבים באופן יוצא דופן.
יש דיסוננס בין המלל לאופי הקריינות, יש מקום לשיפור, אני מניח שאתן יודעות מה לעשות בנידון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1570489:
נשמע פומפוזי וחסר פרופורציה לתוכן האמיתי של הקריינות.
(ההערה לא קשורה רק אליך, היא קשורה לכל המכלול, זה פשוט חומר גלם שהגיע אליך בצורה שאי אפשר לעשות איתה יותר מדי.
את את הוא היא מחובבי המלודרמה, אז סבבה - זה בהחלט מלודרמטי.
בשביל להגיע לאוזן של האדם הממוצע, שלא גדל על סרטי נשים, זה לא מספיק)

חן חן על התגובה..

• הוסף לסימניות
העריכה מהממת, הייתי מורידה עוד טיפה מהנמוכים שלה. המנגינות רקע נולדו למילים ולמשפטים הללו...
באנגלית היא נשמעת יותר טוב מבעברית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1571576:
העריכה מהממת, הייתי מורידה עוד טיפה מהנמוכים שלה. המנגינות רקע נולדו למילים ולמשפטים הללו...
באנגלית היא נשמעת יותר טוב מבעברית...

הנמוכים- כך היא קריינה (נראה לי שפה זה היה בכוונה לפי בקשת הלקוח:eek:)
הורדתי מלא, וזה עדיין נשמע כך

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות :) אכן הכל לפי בקשת הלקוח ועובר אדפטציה מקצועית מפרויקט לפרויקט - זו תורת השירות על רגל אחת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה