דרוש מידע כסאות בסגנון מודרני - איפה יש במחיר טוב?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בירושלים או ברשת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תמקדי, מה הכוונה מודרני?
לסלון או למטבח?

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
לסלון, אבל לא הסגנון הסלוני המקובל

• הוסף לסימניות
סגנון כזה?
e85357b2.jpg

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי ניסיון איתם. אבל כל הכסאות בסגנון הזה, עשויים פחות או יותר מאותם חומרים יש איכותיים יותר ויש פחות.

• תודה
  • הוסף לסימניות
שליזהמרהיטי קיבוץ השלושה
סגנון לבן שחור מודרני משלילאק וכסאות מעוא שחור עם רגליים לבנות
יש להם נראה לי הכי סגנון מודרני

• תודה
  • הוסף לסימניות
שפיצר רהיטים. ליגה!!
בגוש שמונים

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני קניתי כסאות כאלה שיהיו בחדר העבודה שלי, למעשה כרגע הם בסלון, יפים מאד, ומרגישים חזקים ויציבים יותר מכל כסא עץ שאני מכירה.
זה עשוי מקשה אחת של פלסטיק. וגם נוח.

• תודה
  • הוסף לסימניות
בכל חנות רהיטים יש כאלו כסאות שנמכרים ככסאות למטבח
שימו לב רק לגובה הכסא שיתאים גם לשולחן בסלון שהוא נוח גם לאכילה
,בדרך כלל שולחן סלון יותר גבוה קצת משולחן למטבח וזה משמעותי

• תודה
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה