דרוש מידע כסאות מודרניים מרופדים לפינת אוכל

• הוסף לסימניות
מניסיון,

האם הכסאות נוחים?

איך הם מבחינת פרטיקה ונקיון?

ישרוד בבית עם ילדים ?

צילום מסך 2022-11-05 192447.jpg
צילום מסך 2022-11-05 193824.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר לנקות עם מגבון של אגיס נגד כיוון הקטיפה מתנקה מצוין!
מנסיון עם ילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
לנו יש אותם שנתיים, שחור (דוגמא קצת אחרת)
מצד הניקיון פעם בשבועיים מנקים.
הבעיה שהם לא מחזיקים מעמד, הריפוד בכמה מקומות שקע, יש קרע בפינה בגלל שהבד היה מאוד מתוח וכאלה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממש תלוי הטיב של הכיסא
יש לי מרופד שיורד ממש טוב אם מגבון
אבל לחברה שלי יש כיסאות יותר זולות ולא יורד לה בקלות
פשוט צריך לברר אם החנות

• הוסף לסימניות
איפה קנית את הכסאות האיכותיים, ומה המחיר שלהם?

• הוסף לסימניות
הכיסאות שלי הם לסלון ולא למטבח
עלה לי 1200 בערך לכיסא
קנינו את זה בחנות בתל אביב לא זוכרת כרגע את השם

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אילו כסאות סלון "הולך" היום
איפה לקנות?
ואיך אני יודעת האם איכותי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה