כסאות מטבח מעוצבים ואיכותיים

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה היכן ניתן לרכוש כסאות מטבח איכותיים ומעוצבים.

בעדיפות לירושלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומחירים לא משהו.

כנראה שתלוי במה.
אני הסתובבתי בהמון חנויות באיזור תלפיות והשוויתי מחיר של כיסא מסוים, שבסוף היה הכי זול במרכז השולחן והכיסא

• הוסף לסימניות
ויש עוד?

באיזור המרכז יש יותר מבחר?

• הוסף לסימניות
פתחו חנות מהממתתתתת עם מבחר מטורף של כסאות ומחירים מעולים
הייתי שם בדיוק ביום שישי הזה קוראים להם קאסיאס
יש עוד דגמים שלא ראיתי באתר
הם ממוקמים ליד גוטניק

https://cassias.co.il/

• הוסף לסימניות
ואיך אפשר לדעת לגבי האיכות?

• הוסף לסימניות
יש את פיקאפ \ קלאסיגן מבחר ענק

• הוסף לסימניות
ואם את מרחיבה את הרדיוס מירושלים אז יש לך את מליון כסאות,כסאות בעיקר
טיב העץ בכפר חב"ד, טורקיז

• הוסף לסימניות
כיום קשה לומר על חנות ספציפית שהיא טובה או גרועה באיכות, כי בכל החנויות קונים ממפעלים שונים כסאות שעשויים מחומרים שונים בצורה שונה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי רהיטי קיבוץ השלושה? איך האיכות ,השירות? קראתי חוות דעת לא טובות עליהם אבל יש שם כסאות שלא ראיתי בשום מקום.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי רהיטי קיבוץ השלושה? איך האיכות ,השירות? קראתי חוות דעת לא טובות עליהם אבל יש שם כסאות שלא ראיתי בשום מקום.
מצטרפת לשאלה
(לא ראיתי חוות דעת עליהם)

• הוסף לסימניות
מיליון כסאות השרות על הפנים .
יש את המבורגר ברוס בפתח תקוה יש להם מבחר כסאות איכותיות ועדכניות ומחירים ממש טובים וגם שירות מצוין .
אכן כך, הייתי אצלם שירות מצוין ומחירים נוחים, יש להם אפשרות לייצר כסא בהזמנה אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

דירה חדשה מהקבלן, מגדילים את הסלון והמטבח.
הסלון יוצא לכיוון החצר, ועכשיו לתכנון המטבח:
תוכנית 1. מרגיש לי מטבח סגור מדי, וגם חושבת שהשולחן וכסאות מיותרים לי כשיש סלון גדול ואנחנו לא יושבים
כ"כ לארוחות משפחתיות ביום יום אז ביקשתי יותר בכיוון מרחב ואי.
תוכנית 2. בגלל שהכניסה לסלון צר מדי (מבחינת יופי) כי אין אפשרות להוריד את העמוד אני רוצה שההרגשה של
הרחבה תהיה בתוך הסלון עם מטבח פתוח, אז שוב לא מרוצה כי הפתח בין המטבח לסלון נסגר עם השיש.
תוכית 3. עוד תכנית טובה למטבח אבל נעל את הפתח מהסלון.
תוכנית 4. מטבח וסלון פתוח חלקי, ובעיקר בתחושה אוורירי כי הפרידה ביניהם ים האי. אבל מרגיש לי קצת צפוף במעבר ועדיין לא שלמה עם התוכנית.
אני אשמח בכל חוות דעת: באיזה תוכנית הייתן בוחרות ומה הייתן משנות?
ו-2 שאלות כלליות:
1. האם זה נכון לעשות את האי במקומות הישיבה שיש נמוך יותר עם כסאות רגילות ולא גבוהות? (מרגיש לי פחות מכובד ונוח גבוה)
2. בכל האופציות -אין חלון במטבח, האם זה נורא או שיש לזה פתרונות כמו קולט אדים וכו'?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה