דרוש מידע כסאות סלון

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מידע על כסאות סלון, הבנתי שהטובים הם בסביבות 800 ש"ח לכסא ואני רוצה יותר זול, האם יש למישהו מידע על חנות שמוכרת באזור ה500 כסאות איכותיים? הבנתי שרגלי מתכת מחזיקים פחות ? זה נכון ? יש אפשרות לתקן במקרה הצורך או רק כסאות עץ?
אשמח לכל מידע!
מנסיון בלבד בבקשה

• הוסף לסימניות
מניסיון שלנו, אחרי ברור מעמיק של כמה חודשים, הכיסאות הטובים מתחילים ב450+
לא מומלץ לקנות חבילה הכוללת שולחן וכיסאות- בדר"כ החנות דופקת אותך עם כיסאות זבל
אנחנו קנינו ב600 לכיסא מאד מרוצים, רגלי ברזל, לא ראיתי בכלל אופציות אחרות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הבנתי שהטובים הם בסביבות 800 ש"ח לכסא
תלוי איפה מזמינים.
יש כסאות מאוד איכותיים שיוצאים כולם מאותו מפעל.
חנות אחת מוכרת ב1100, חנות שניה מוכרת ב800, חנות שלישית ב600 (מחיר לכסא)

תעשו השוואת מחירים

• הוסף לסימניות
אניקניתי בבני ברק ריהוט פצצה וזול
ארון 5 דלתות 2700 כולל הכול

• הוסף לסימניות
מניסיון שלנו, אחרי ברור מעמיק של כמה חודשים, הכיסאות הטובים מתחילים ב450+
לא מומלץ לקנות חבילה הכוללת שולחן וכיסאות- בדר"כ החנות דופקת אותך עם כיסאות זבל
אנחנו קנינו ב600 לכיסא מאד מרוצים, רגלי ברזל, לא ראיתי בכלל אופציות אחרות
בהצלחה
תודה ,איפה קניתם?
תלוי איפה מזמינים.
יש כסאות מאוד איכותיים שיוצאים כולם מאותו מפעל.
חנות אחת מוכרת ב1100, חנות שניה מוכרת ב800, חנות שלישית ב600 (מחיר לכסא)
שם של חנות יש?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מידע על כסאות סלון, הבנתי שהטובים הם בסביבות 800 ש"ח לכסא ואני רוצה יותר זול, האם יש למישהו מידע על חנות שמוכרת באזור ה500 כסאות איכותיים? הבנתי שרגלי מתכת מחזיקים פחות ? זה נכון ? יש אפשרות לתקן במקרה הצורך או רק כסאות עץ?
אשמח לכל מידע!
מנסיון בלבד בבקשה
מניסיון, ממליץ מאד על כסאות מחברת זיץ זה אלומיניןם/ברזל בנראות של עץ
קניתי ברהיטי ויזל ירושלים
אחד הדברים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע!
מנסיון בלבד בבקשה
מניסיון יש כיסאות איכותיות עם רגלים ברזל באזור 500-600
יש כיסאות מעץ מלא איטלקיים שמחיל ב800ויכול להגיע גם ל1800
יש חנות בבית שמש "זה השולחן " מאוד אמינה ומומלצת 029992071

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה