התייעצות כסא אוכל של איקאה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות / דיס.
האם הוא מספיק חזק לבית עם ילדים?
האם הוא קל לניקוי?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הוא נמצא בהרבה מסעדות מומלץ מאוד.
יש גם כסא שמתלבש על כסא רגיל לנו יש של chicco וזה הדבר המושלם לדעתי אני לוקחת אותו לשבתות אצל ההורים והוא מתנקה בקלות

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד מעאוד חסרון אחד שלא מתקפל
אבל קל לניקוי ואפשר לקנות ריפוד שמותאם לזה

• הוסף לסימניות
האמת שאני מאד התאכזבתי מהקשירה,
הבן שלי כל הזמן עומד בזה, אני לא יכולה לעזוב אותו לשניה
חיזקתי את הקשירה מכל הכיוונים, וכלום, הילד עומדד
מענין, לכולם פה זה בסדר, אף אחד לא נתקל בבעיה הזו??
או שהבן שלי פשוט מופרע....

• הוסף לסימניות
האמת שאני מאד התאכזבתי מהקשירה,
הבן שלי כל הזמן עומד בזה, אני לא יכולה לעזוב אותו לשניה
חיזקתי את הקשירה מכל הכיוונים, וכלום, הילד עומדד
מענין, לכולם פה זה בסדר, אף אחד לא נתקל בבעיה הזו??
או שהבן שלי פשוט מופרע....
בענין הקשירה את צודקת,
אבל יחסית למחיר לדעתי זה שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד, היה לי אחר גדול ומגושם לכל הילדים הקודמים, לפני כמה חודשים קנינו מאיקאה ולמרות שלא מתקפל קל להזיז אותו ממקום למקום, מתנקה בקלות, הילדה יושבת עליו טוב- ממש נהנית מהקניה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה