כסא כלה

• הוסף לסימניות
זה עצוב...
התמונה יפה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שבטוח- אחלה סיפור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;921681:
אם אינני טועה, זה אמיתי, מחתונת ****. (חתונה די מפורסמת)

האמנם?

שמעתי על כך מכמה מקומות.

כמובן שזה אמיתי.
מטרת העלאת התמונה היא לשתף ולשמוע ביקורת על התמונה כתמונה אילוסטרטיבית העומדת בפני עצמה
אני מאוד לא רוצה להכנס לפרטים אישיים ואבקש זאת גם ממך, במטותא.
אשמח אם תסיר/י את הפרטים שכתבת.

אשמח לקרוא ביקורת לתמונה, סיפור, חלוקת פריים, וכל דבר שקשור לפן הצילומי בלבד.

• הוסף לסימניות
בס"ד

לא מבין את הפריים.

חתוך לגמרי, ימין, למטה. חסר הרבה מהאולם.

למרות שעם כלה יושבת עליו, עם אנשים מסביב, בחופה וכ"ו שם נמצא הפריים השווה.
ולא בצילום כסא גלגלים מיותם. (מתאים לתמונת אילוסטרציה)

אבל גם אם נניח שכן, הפריים טייט בטירוף.

למה לא לצלם פתוח יותר, רחב יותר. שייראו (אולי) כיסא גלגלים מקושט (הזוי משו) באמצע אולם מפואר עומד לבד. אז זה היה חזק בלי להשוות בכלל.

• הוסף לסימניות
מדהים מרגש נוגע ללב
תמונה עם הרבה מאחוריה

• הוסף לסימניות
זה תמונה עם סיפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני חושב שהתמונה הזו עדיפה מאחרות שצילמתי שם (בחטף, לא ממש אפשרי לצלם אילוסטרציות באמצע סטודיו כלה..)

אני אוהב את החיתוך הזה שיוצר חלוקה אלכסונית בתמונה עם האדום במרכז.

בשבילך, יעקב אני מעלה תמונה רחבה וקודרת יותר, לא בחרתי בה בגלל שהזר לא על הכסא וזה קצת מערפל את ההקשר.

לא באמת ציפית שאני אעלה פה תמונה של הכלה והמוזמנים..:eek:

צפה בקובץ המצורף 149105

קבצים מצורפים

• M_S_0223a.jpg
    KB 838.8 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
התמונה הזו כבר יכולה להיות הכסאשל הסבתא לאורך ימים ושנים.
הראשונה כלתית בגלל הפרחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;921845:
התמונה הזו כבר יכולה להיות הכסאשל הסבתא לאורך ימים ושנים.
הראשונה כלתית בגלל הפרחים.

מסכים איתך

נכתב ע"י msphoto;921835:
לא בחרתי בה בגלל שהזר לא על הכסא וזה קצת מערפל את ההקשר.

• הוסף לסימניות
אם הכסא של הכלה אז זה ממש מרגש לצלם חתונה כזאת,משהו כמו לצלם ילדים שנולדו אחרי הרבה שנים,
או שבמחשבה שניה-אי אפשר להשוות בין נסיונות של אנשים בעולם הזה....
השתתפתי פעם בחתונה של חברה נכה אבל ממש בצורה קשה והחתן היה צולע ברמה קלה,היה באמת משהו יותר מיוחד מחתונה רגילה,הם לא גרים כבר בארץ ככה שהקשר אבד ,ולא מזמן שמעתי שיש להם ילד.
התמונה הראשונה עם הפרחים הזכירה לי את החתונה ההיא,זאת תמונה עם מסר חזק של אמונה ותקוה !

• הוסף לסימניות
ווווואאאאאאאיייייי
נצבט לי הלב.
הרבה רגש, הרבה כאב, הרבה שמחה.
מקסים!

נ.ב.
האמת בפריים שיעקב מתאר זה אכן היה עבר טוב יותר. אבל גם כך מעביר מסר חזק בשניוץ. מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;921862:
נ.ב.
האמת בפריים שיעקב מתאר זה אכן היה עבר טוב יותר. אבל גם כך מעביר מסר חזק בשניוץ. מדהים.

בס"ד

מחילה, אבל הפריים צריך להיות פיצוץ מכל הבחינות. אח"כ אפשר לדון על מסרים, סיפורים וכ"ו.

מאיר, התכוונתי לצילום נקי, ללא סילואטים וכ"ו.
סתם כיסא באמצע אולם ועליו מונחים פרחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;921906:
בס"ד

מחילה, אבל הפריים צריך להיות פיצוץ מכל הבחינות. אח"כ אפשר לדון על מסרים, סיפורים וכ"ו.

הסיפור והמסר הוא חלק בלתי נפרד מה'פיצוץ מכל הבחינות'
ו(כמעט) לכל תמונה יש תמונה תיאורטית שהיתה יכולה להיות טובה יותר, בהינתן נתונים שלא היו קיימים בשטח.

נכתב ע"י יעקב1;921906:
מאיר, התכוונתי לצילום נקי, ללא סילואטים וכ"ו.
סתם כיסא באמצע אולם ועליו מונחים פרחים.

אתה חושב כך, וזה מצוין ומוערך. אני חושב אחרת.

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה לא צריך את כל הכסא לדעתי מספיק הזר והמושב הדמיון משלים לבד את הגלגל ....
אגב הוא יכול לשמש את האולמות כפרסומת לנגישות לנכים....:cool:

• הוסף לסימניות
דווקא אני חושבת שהחיתוך הפריים של שבח משרת את המטרה.
הוא מעצים את תחושת החנק והכבילות של הכסא,
ויחד עם זאת מכניס את האולם והפרחים שהם מעבירים את המסר של התמונה.

• הוסף לסימניות
התמונה טובה אבל בדור ה2000 אין אפשרות להכין כסא שנראה ככסא רגיל של כלה שלא שמים לב לכמה גלגלים שמכוסים באיזה חומר לבן?

• הוסף לסימניות
התמונה מדהימה!!!!!! משדרת את כל הסיפור של התמונה!!!!!!

אך מכיון שהכסא ליד השביל הלבן עם השושנים, זה נראה כאילו הכלה הניחה את הזר על הכסא והלכה להצטלם, לא ברור במאה אחוז שזה שלה ולכן הכותרת מבהירה וחשובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה